5000TL bütçe ile GamePad Önerisi

Bütçe
5000TL
Bir arkadaşım da eğer PC üzerinde daha fazla oynarsan onu al diye öneri verdi ama bakalım önerileri değerlendirecegim.

Eğer çok uzun olmayacak ise açıklarsanız memnun kalırım, bilgili olmakta fayda var.

Fantech Nova Pro V2 Oyun Kolu Ya Bunu
Ya da Eğer Olursa DualSense Alacağım YouTube'da önerilmiş ve Pro da dediğiniz Hall effect var galiba
3 çeşit stick var hocam
1-potansiyometre:
Klasik orijinal kollarda kullanılan ve son 3 seneye kadar tüm kollarda kullanılan stick çeşidi. Çalışma mekanizması içindeki disklerin temasına dayandığından aşındıkça stick drift gelişme olasılığı var. Stick drift denen şey siz ellemeseniz bile ıtunda karakterinizin hareket etmesi. Potansiyometre sticklerin güç kullanımı düşük. Hareket eğrisi doğrusal

2-hall effect
Son 3 senedir çıkmış olan ve mıknatısın konumunun algılanmasına bağlı hareket tayini yapan bir teknoloji. Fiziksel temas olmadığından drift oluşturmuyor. İyi kalibre edilenlerde(şu anda piyasadaki 1500 tl ve üstü tüm kollar bu şekilde) hareket eğrisi düzgün ve güç kullanımı yüksek

3-TMR
Aralarında en iyisi. Daha küçük bir mıknatıs kullanıyor ve işleme mekanizması biraz daha farklı hall effectten. Drifte yol açmıyor, hareket eğrisi düzgün, güç kullanımı düşük. Kısaca piyasadaki en iyi stick modülü budur.

3 çeşit stick var hocam
1-potansiyometre:
Klasik orijinal kollarda kullanılan ve son 3 seneye kadar tüm kollarda kullanılan stick çeşidi. Çalışma mekanizması içindeki disklerin temasına dayandığından aşındıkça stick drift gelişme olasılığı var. Stick drift denen şey siz ellemeseniz bile ıtunda karakterinizin hareket etmesi. Potansiyometre sticklerin güç kullanımı düşük. Hareket eğrisi doğrusal

2-hall effect
Son 3 senedir çıkmış olan ve mıknatısın konumunun algılanmasına bağlı hareket tayini yapan bir teknoloji. Fiziksel temas olmadığından drift oluşturmuyor. İyi kalibre edilenlerde(şu anda piyasadaki 1500 tl ve üstü tüm kollar bu şekilde) hareket eğrisi düzgün ve güç kullanımı yüksek

3-TMR
Aralarında en iyisi. Daha küçük bir mıknatıs kullanıyor ve işleme mekanizması biraz daha farklı hall effectten. Drifte yol açmıyor, hareket eğrisi düzgün, güç kullanımı düşük. Kısaca piyasadaki en iyi stick modülü budur.
Fantech Nova Pro V2 Oyun Kolu hacım baktımda bu nasıl acaba yt de videoları falan çok güzel keyiflide görünüşü sence nasıl

Hocam iki attığınız linkte te aşağıdaki bağlantı kısmında mevcut. Nova Pro 5.0 kullanırken Nova 2 5.3 kullanıyor. Aralarındaki tek fark görünümleri ve bu sanırsam.
Ben Nova 2 yazınca benim attıklarımdan farklı bir ürün sandım hocam kusura bakmayın anladım 3 tane zaten bu tarzda modeli var hangisi görüntüsü ve içeriği hoşuma giderse galiba onu alacağım :D

Üzerinde karar kıldım gibi daha önce bir arkadaşım DualSense'de ithalatçı garantiden sorun yaşamış tek şey biraz kafamı karıştırıyor Bluetooth da oynarken sorun yaratır mı?

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı