5000TL bütçe ile GamePad Önerisi

Bütçe
5000TL
PC'deki ayarları kuzenim yaptı hiçbir şeye karışmadım ve FIFA veya pes dışında konsol tecrübemde fazla yok o yüzden sıfır kurulum yapmam gerekirse sorun yaşamam diye düşünüyorum.
Sorun yaşamazsınız evet. Nova 2 daha mantıklı bir seçenek olur sizin için. Gene kuzeninizden yardım alabilirsiniz böyle bir durumda veya forumdaki dualsense/dualshock için program kurma rehberlerine bakabilirsiniz

Sorun yaşamazsınız evet. Nova 2 daha mantıklı bir seçenek olur sizin için. Gene kuzeninizden yardım alabilirsiniz böyle bir durumda veya forumdaki dualsense/dualshock için program kurma rehberlerine bakabilirsiniz.
Çok da yakınımda Deil'de 1 saatlık mesafe var aramızda ama rahatlıkla Kurulum'u hallederiz ondan yana sorun yok sadece hangisi işime yarar onu kararlaştırırsam ona göre alım yapacağım. Çok teşekkürler cevapların için

Çok da yakınımda Deil'de 1 saatlık mesafe var aramızda ama rahatlıkla Kurulum'u hallederiz ondan yana sorun yok sadece hangisi işime yarar onu kararlaştırırsam ona göre alım yapacağım. Çok teşekkürler cevapların için.

Ben pasajdan DualSense aldım. Bende yabancıydım ilk defa alıyordum. İlk başta kablo ile bağla sonra DSX uygulamasını ve PlayStation accessoires uygulamasını kur ondan sonra ister Bluetooth ister kablo.

Bu iki sitenin birinden öneririm. Sırf garanti için 2000 TL verilmez.
Yorumlarda kutuların hasarlı olduğunu koruma bandının sökük olduğu hakkında yorumlar yazılmış bir sorun olmaz değil mi?

Çok da yakınımda Deil'de 1 saatlık mesafe var aramızda ama rahatlıkla Kurulum'u hallederiz ondan yana sorun yok sadece hangisi işime yarar onu kararlaştırırsam ona göre alım yapacağım. Çok teşekkürler cevapların için
Rica ederim. Şimdiden hayırlı olsun. Kol alırken hall effect olması sizin için daha iyi olacaktır. Stick drifti önler ve daha uzun ömür sunar

Hocam eğerki dualsense alırsanız bir kaç sene içerisinde stick drift sorunu olması çok yüksek ihtimal. Ama nova 2 alırsanız hall efect olduğu için öyle bir durum yok. Ve alacağınız dualsense ithalatçı garantili olduğu için garanti de işe yaramaz. İlla orijinal bir şey alacaksanızda Microsoft Türkiye garantili xbox kolu alın. En azından sorun çıkınca yenisini veriyorlar direkt.

Hocam eğer ki DualSense alırsanız birkaç sene içerisinde stick drift sorunu olması çok yüksek ihtimal. Ama Nova 2 alırsanız Hall efect olduğu için öyle bir durum yok. Ve alacağınız DualSense ithalatçı garantili olduğu için garanti de işe yaramaz. İlla orijinal bir şey alacaksanızda Microsoft Türkiye garantili Xbox kolu alın. En azından sorun çıkınca yenisini veriyorlar direkt.

Bir arkadaşım da eğer PC üzerinde daha fazla oynarsan onu al diye öneri verdi ama bakalım önerileri değerlendirecegim.

Rica ederim hocam, sorunuz olursa her zaman cevaplarım veya bu terimleri isterseniz açabilirim de size.

Eğer çok uzun olmayacak ise açıklarsanız memnun kalırım, bilgili olmakta fayda var.

Fantech Nova Pro V2 Oyun Kolu Ya Bunu
Ya da Eğer Olursa DualSense Alacağım YouTube'da önerilmiş ve Pro da dediğiniz Hall effect var galiba

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı