Hocam bu konuya fazlasıyla ilgili biri olarak bahsettiğim kollardan hiçbiri sizi üzmeyecektir. Arkadaşlarınızla pc üzerinden mi oynuyorsunuz yoksa ps üzerinden miGamepad alırken nelere dikkat etmem gerektiğini açıkçası pek bilmiyorum. Çünkü bugüne kadar hiç bu tarz bir ihtiyaç duymamıştım. Kuzenimde bir kol vardı, uzun süre bendeydi. Ancak kendisi PS5’ini satınca kolu da geri aldı. Dolayısıyla ben de boşa çıktım ve yeni bir gamepad alma sürecine girdim.
Hocam orada PS üzerinden oynuyoruz kendi hobi bahçesi var bir dostumunuz onun evinde buluşup orada oynuyoruz bende yanımda hem kol olması için hem de evde oynamak için istiyorum.Hocam bu konuya fazlasıyla ilgili biri olarak bahsettiğim kollardan hiçbiri sizi üzmeyecektir. Arkadaşlarınızla PC üzerinden mi oynuyorsunuz yoksa PS üzerinden mi?
bunları listeme koydum bi arkadaşda wraith marka önerdi Fantech Nova II Oyun Kolu bunu buldum bu iş yaparmı acabaSony Dualsense Beyaz Kablosuz Ps5 Oyun Kolu - Cepte Şok
Sony Dualsense Beyaz Kablosuz Ps5 Oyun Kolu avantajlı fiyatlarla Cepte Şok'ta. İncelemek ve hemen sipariş vermek için tıklayın.www.sokmarket.com.tr Bu iki sitenin birinden öneririm. Sırf garanti için 2000 TL verilmez.Sony DualSense Kablosuz PS5 Oyun Kolu (İthalatçı Garantili)
Sony DualSense Kablosuz PS5 Oyun Kolu (İthalatçı Garantili) özelliklerini ve fiyatını incele; ücretsiz kargo, avantajlı ödeme seçenekleri ve Turkcell güvencesi ile satın al.www.turkcell.com.tr
Dualsense alınmaz pc için. Uyumluluk sorunları var ekstra program vs. yüklemesi lazım nova 2 alması daha mantıklı.Sony Dualsense Beyaz Kablosuz Ps5 Oyun Kolu - Cepte Şok
Sony Dualsense Beyaz Kablosuz Ps5 Oyun Kolu avantajlı fiyatlarla Cepte Şok'ta. İncelemek ve hemen sipariş vermek için tıklayın.www.sokmarket.com.tr Bu iki sitenin birinden öneririm. Sırf garanti için 2000 TL verilmez.Sony DualSense Kablosuz PS5 Oyun Kolu (İthalatçı Garantili)
Sony DualSense Kablosuz PS5 Oyun Kolu (İthalatçı Garantili) özelliklerini ve fiyatını incele; ücretsiz kargo, avantajlı ödeme seçenekleri ve Turkcell güvencesi ile satın al.www.turkcell.com.tr
Sony Dualsense Beyaz Kablosuz Ps5 Oyun Kolu - Cepte Şok
Hocam orada PS üzerinden oynuyoruz kendi hobi bahçesi var bir dostumunuz onun evinde buluşup orada oynuyoruz bende yanımda hem kol olması için hem de evde oynamak için istiyorum.
Bunları listeme koydum bir arkadaşta Wraith marka önerdi Fantech Nova II Oyun Kolu bunu buldum bu iş yapar mı acaba?
Bir de hocam bunları PC'ye kablomu yoksa Bluetooth ile mi bağlıyoruz çok soru sordum ama kusura bakmayın.
O zaman dualsense mantıklı olabilir. Stick ömrü uzun olması açısından demiştim hall effect veya tmr taktırmanızı lakin bunu stick drift gelişene kadar erteleyebilirsiniz de.Hocam orada PS üzerinden oynuyoruz kendi hobi bahçesi var bir dostumunuz onun evinde buluşup orada oynuyoruz bende yanımda hem kol olması için hem de evde oynamak için istiyorum.
bunları listeme koydum bi arkadaşda wraith marka önerdi Fantech Nova II Oyun Kolu bunu buldum bu iş yaparmı acaba
DualSense alınmaz PC için. Uyumluluk sorunları var ekstra program vs. yüklemesi lazım Nova 2 alması daha mantıklı.
Nova 2 de dinput, aynı şey gerekli dualsense ile. Zaten kullandıysa daha önce sorun çıkmadan kullanırDualsense alınmaz pc için. Uyumluluk sorunları var ekstra program vs. yüklemesi lazım nova 2 alması daha mantıklı.
O zaman DualSense mantıklı olabilir. Stick ömrü uzun olması açısından demiştim Hall effect veya tmr taktırmanızı lakin bunu stick drift gelişene kadar erteleyebilirsiniz de.
Nova 2 de güzel koldur. Kol gene DualSense gibi ek program veya Steam girdisine ihtiyaç duyacaktır ama önceden zaten kullandığınız için bu aşamaları biliyorsunuzdur.
Nova 2 de dinput, aynı şey gerekli DualSense ile. Zaten kullandıysa daha önce sorun çıkmadan kullanır.