5000TL klavye önerisi

Hocam peki F87 promu sizce yoksa S75Pro mu dediginiz kardeşimin yaşı biraz kücük oldugu icin eminim ki ekranlı olsun klavye diye tutturabilir güzel bir örnek atmıssınız cünkü. Dediginiz gibi de baska alternatif yok sanırım S75Pro alırsam diğerine nazaran bir kaybım ya da artım olur mu yoksa sadece ekranamı veriyoruz bu parayı :)

Ayrıca masam grimsi seramik desenli gibi mor zaten yakısmazdı keycaps olayı hiç aklıma gelmemisti onu atarak resmen bana yeni kapı açtınız onu ileride kesinlikle alırım gri tercih ederim o zaman mor yerine :D

Ekran ve Knob var ekstra, ayrica daha kompakt oldugu icin masada mouse icin ekstra alan demek bu. Switchleride farkli ancak kalite konusunda fark olmaz bu konuda. Sahsen Seiya switchleri daha cok seviyorum hatta. Keycaps olarak ekstra bu var, secenek olsun. Acelesi yok zaten dediginizden anladigim kadariylada keycaps işinin 😅

Ekran ve knob var ekstra, ayrica daha kompakt oldugu icin masada mouse icin ekstra alan demek bu. Switchleride farkli ancak kalite konusunda fark olmaz bu konuda. Sahsen seiya switchleri daha cok seviyorum hatta. Keycaps olarak ekstra bu var, secenek olsun. Acelesi yok zaten dediginizden anladigim kadariyla da keycaps işinin 😅

Hocam muazzam sesi varmıs bu klavyenin bir de üstüne dijital ekranlı assırı hosuma gitti aşırı iyi oldu bunu atmanız kesinlikle bunu alacağız. Bana da dedigim gibi sizin de tavsiyeniz üzerine sanırım furycube F75 Ultra almaya çalışacağım ama 75s Pro'nun sesi daha güzel gibi :) keycapse gelecek olursak evet bu kadar yüksek bütceye cıkmısken alamam direkt onu almıskende alırsam biraz kaliteli keycaps almak isterim. Zaten İngilizce klavyeye alışığım zamanında Temu indiriminde e yooso Z 11T almıstım 250TL'ye red switch bıkkınlık geldi %60'dan 1.5 senedir kulalnıyorum değişme vakti geldi :D

Hocam muazzam sesi varmıs bu klavyenin bir de üstüne dijital ekranlı assırı hosuma gitti aşırı iyi oldu bunu atmanız kesinlikle bunu alacağız. Bana da dedigim gibi sizin de tavsiyeniz üzerine sanırım furycube F75 Ultra almaya çalışacağım ama 75s Pro'nun sesi daha güzel gibi :) keycapse gelecek olursak evet bu kadar yüksek bütceye cıkmısken alamam direkt onu almıskende alırsam biraz kaliteli keycaps almak isterim. Zaten İngilizce klavyeye alışığım zamanında Temu indiriminde e yooso Z 11T almıstım 250TL'ye red switch bıkkınlık geldi %60'dan 1.5 senedir kulalnıyorum değişme vakti geldi :D

F75 Ultra FR4 Plate oldugu icin hissiyati arşa çıkartıyor. Bu yüzden almak daha mantıklı, ayrıca switchleri daha kaliteli. Ayrıca videolardaki sesler biraz yanıltıcı olabiliyor. F75S ile F75 Pro ses olarak aynı, F75 Pro'nun sayfasından bakabilirsiniz.

Ses olarak cok yakinlar ancak FR4 Plate kullanması dediğim gibi buyuk nimet F75 Ultra'nın. Hissiyatı arşa çıkartıyor.

F75 Ultra FR4 PLA'te oldugu icin hissiyati arşa çıkartıyor. Bu yüzden almak daha mantıklı, ayrıca switchleri daha kaliteli. Ayrıca videolardaki sesler biraz yanıltıcı olabiliyor. F75s ile F75 Pro ses olarak aynı, F75 Pro'nun sayfasından bakabilirsiniz.

Ses olarak cok yakinlar ancak FR4 PLA'te kullanması dediğim gibi buyuk nimet F75 Ultra'nın. Hissiyatı arşa çıkartıyor.

Yani son noktayı sanırım artık F75s ile furycubenin 75 ultrasıyla koyuyoruz sanırım benim de içime sindi kardesime alacağım olan model hele ki benimkinden daha şık bence :D bir de hocam seni çok yordum ama belki anlıyorsundur sormak istedim önerebileceğin 3K bandında kulaklık var mı? İkinci el alabilirim fark etmez yani 5-6klık bir kulaklıksa sarı sitede 3K falansa alırım. Bugün toplu alacağım cünkü.

Yani son noktayı sanırım artık F75s ile furycubenin 75 ultrasıyla koyuyoruz sanırım benim de içime sindi kardesime alacağım olan model hele ki benimkinden daha şık bence :D bir de hocam seni çok yordum ama belki anlıyorsundur sormak istedim önerebileceğin 3K bandında kulaklık var mı? İkinci el alabilirim fark etmez yani 5-6klık bir kulaklıksa sarı sitede 3K falansa alırım. Bugün toplu alacağım cünkü.

0 olarak kablolu:

0 olarak kablosuz butçe artarsa:

Butçe artmazsa:

İkinci el piyasasına pek bakınmadım ancak zorlanırsa Steelseries Arctis Nova 5 3000-3500 bandinda rahat bulunabiliyor gordugum kadariyla.

0 olarak kablolu:

0 olarak kablosuz bütçe artarsa:

Bütçe artmazsa:

İkinci el piyasasına pek bakınmadım ancak zorlanırsa SteelSeries Arctis Nova 5 3000-3500 bandinda rahat bulunabiliyor gordugum kadariyla.

Beni bunlardan herhangi biri tatmin eder mi sanki orada en saglamı Fifine gibi duruyor. Su anda mevcutta fiziksel 7.1 kulaklık kullanıyorum Dolby acces ile titresim motoru falan var müzik zevki olarak ucuk benim icin ama birazz daha hafif ergonamik bir şey arıyorum kablosuz olsa aslında tadından yenmez kararsızım yine :p

Beni bunlardan herhangi biri tatmin eder mi sanki orada en saglamı Fifine gibi duruyor. Su anda mevcutta fiziksel 7.1 kulaklık kullanıyorum Dolby acces ile titresim motoru falan var müzik zevki olarak ucuk benim icin ama birazz daha hafif ergonamik bir şey arıyorum kablosuz olsa aslında tadından yenmez kararsızım yine :p

Fifine 7.1 performansi olarak cidden vasat, ancak mikrofonu ve standart ses olarak ust seviye fiyatina gore. Ayrıca zsten hafif bir kulaklik Fifine, 250 gram civari olmadi gerek. 300 gram altı hafif denebilir bu kulakliklar icin. Kablosuz istiyorsanda ikinci elden Arctis Nova 5 muazzam bir secenek, ust duzey bir kulaklik zaten.

Fifine 7.1 performansi olarak cidden vasat, ancak mikrofonu ve standart ses olarak ust seviye fiyatina gore. Ayrıca zsten hafif bir kulaklık Fifine, 250 gram civari olmadi gerek. 300 gram altı hafif denebilir bu kulakliklar icin. Kablosuz istiyorsanda ikinci elden Arctis Nova 5 muazzam bir secenek, ust duzey bir kulaklık zaten.

Hmm tamamdır hocam bir gözden geçireyim bunları da, Valorant'ta immortalım CS'de su an 20k elodayım seckinde aynı sekilde siz derken biraz daha arastırdım manyetik net alın diyorlar da zaten Valorant CS de o özelligi kullanamıyosun zaten onun yerine mekanik dolu klavye daha mantıklı degil mi?

Hmm tamamdır hocam bir gözden geçireyim bunları da, Valorant'ta immortalım CS'de su an 20k elodayım seckinde aynı sekilde siz derken biraz daha arastırdım manyetik net alın diyorlar da zaten Valorant CS de o özelligi kullanamıyosun zaten onun yerine mekanik dolu klavye daha mantıklı degil mi?

Evet, snaptap kullanilamiyor CS2'de. Oyun lobiye atıyor direkt. Eski bir manyetik kullanıcısıyım ve Faceit 2700 eloyum. Elle tutulur avantajı yok manyetigin. Tersine hissiyattan ve kaliteden ödün vereceksiniz. Main klavye yapılmaması gerektigini düşünüyorum manyetik herhangi bir klavyenin. Bu dedigim örneğin Slice 75 gibi en tepe seviye manyetikler dışında, en üst seviye manyetikler hissiyat ve ses gibi konularda dahi iyiler.

Evet, snaptap kullanilamiyor CS2'de. Oyun lobiye atıyor direkt. Eski bir manyetik kullanıcısıyım ve FACEIT 2700 eloyum. Elle tutulur avantajı yok manyetigin. Tersine hissiyattan ve kaliteden ödün vereceksiniz. Main klavye yapılmaması gerektigini düşünüyorum manyetik herhangi bir klavyenin. Bu dedigim örneğin slice 75 gibi en tepe seviye manyetikler dışında, en üst seviye manyetikler hissiyat ve ses gibi konularda dahi iyiler.

Tamamdır sağ olun hocam yardımlarınız icin cok yardımcı oldunuz netlestirmiste oldum boylelıkle.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı