- Makaleler
- 5
Daha fazla
Hocam peki F87 promu sizce yoksa S75Pro mu dediginiz kardeşimin yaşı biraz kücük oldugu icin eminim ki ekranlı olsun klavye diye tutturabilir güzel bir örnek atmıssınız cünkü. Dediginiz gibi de baska alternatif yok sanırım S75Pro alırsam diğerine nazaran bir kaybım ya da artım olur mu yoksa sadece ekranamı veriyoruz bu parayı
Ayrıca masam grimsi seramik desenli gibi mor zaten yakısmazdı keycaps olayı hiç aklıma gelmemisti onu atarak resmen bana yeni kapı açtınız onu ileride kesinlikle alırım gri tercih ederim o zaman mor yerine![]()
Ekran ve Knob var ekstra, ayrica daha kompakt oldugu icin masada mouse icin ekstra alan demek bu. Switchleride farkli ancak kalite konusunda fark olmaz bu konuda. Sahsen Seiya switchleri daha cok seviyorum hatta. Keycaps olarak ekstra bu var, secenek olsun. Acelesi yok zaten dediginizden anladigim kadariylada keycaps işinin
Sikakeyb Spherical PBT Tuş Takımı
Toplam Tuş Sayısı: 107 tuşProfil: Cherry Height Spherical SurfaceMalzeme: PBT Baskı Yöntemi: Double-ShotUyumluluk: MX tür switch içeren Mekanik ve manyetik switch klavyeler ile uyumludur.Çoğu ANSI düzenli 60/61/68/71/75/78/80/82/84 dizilimli klavye ile uyumludur.