5000TL sistem tavsiyesi


Yukarıda verdiğim linkteki sistem alınıp altta verdiğim RAM eklenebilir.
 
Neoforza 8 GB 3200 MHz DDR4 NMUD480E82-3200DB11 Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe 2Adet

Ne kadara geldi bilmiyorum ama 5000TL altıdır diye tahmin ediyorum.
Hocam yukarıda da dediğim gibi hesaplayamayacaksanız mesaj yazmamanızı öneririm. Gerçi ne kadar zor olabilir ki? Alt üstü hesap makinesi açıp birkaç sayı toplayacaksınız.
 
Şimdi Avengers'ı mesela Ultra'da oynatamaz diye biliyorum. RTX'siz sistem saçma geliyor bana. Min. RTX 2060 olmalı bence. Konsola alışması zor fikrinizede katılıyorum. 1 hafta gibi bir süre gerçekten zorlanır ancak sonra alışır.
Hocam zaten konsollarla pcde çıkan oyunların grafikleri arasında fark oluyor genelde. İnternette örnek olarak GTA5 PS4 ve PC ultra grafik görüntü farkı videoları var. Konsollar da Ocak ayına kadar alınabilecek gibi değil. Yakın zamanda alınması gerekiyorsa PC daha mantıklı.
 


G.Skill Ripjaws V F4-3200C16D-16GVKB 16 GB DDR4 3200 MHz CL16 Ram Fiyatları ve Özellikleri




4983.86 TL
 
Konsol genel olarak kullanması zor ve deneyimi bilgisayardan çok farklı. Konsol hiç kullanmamış birisi konsola geçmeyi istemez. 10K altı sistem toplanmaz fikrinize de inanmıyorum. 4K 60fps oyun oynayacak değiliz herhalde 4K bütçeyle. Her oyunu 1080p Ultra ayarlarda oynatacak çok rahat pc toplanır. Önerdiğiniz konsol da 4k bütçeyle alınabilecek sistemden çok farklı değil. Şahsi fikrim.

10k az olmuş en az 50k'lık sistem toplanmalı.
 
Hocam zaten konsollarla PC'de çıkan oyunların grafikleri arasında fark oluyor genelde. İnternette örnek olarak GTA 5 PS4 ve PC Ultra grafik görüntü farkı videoları var. Konsollar da ocak ayına kadar alınabilecek gibi değil. Yakın zamanda alınması gerekiyorsa PC daha mantıklı.

Biliyorum PC ve Xbox grafikleri arasında fazla fark var ama anlatma istediğim şu 1000$ PC toplanmıyoraa eğer ve toplayan kişi Türkiye'de yaşayıp PC'yi yükseltemeyecekse ve sadece oyun oynayacaksa Xbox daha ekonomik. Ekonomik daha güzel bir tabir oldu.
 
Merhaba, direkt konuya giriyorum ben 4000 TL (belki 4500 ya da 5000'de olur) ye sistem bulmak istiyorum. Aradım, hala aramaktayım. Sistem önerebilir misiniz? Şimdiden teşekkürler.

Dostum bende aynen bu bütçe ile toplamak istiyorum ancak bana göre şu an beklemelisin çünkü çok zor zamanlar ve fiyatlar arşa çıkmış durumda. Biraz daha bekleyip kur inene kadar ve bu virüs bitene kadar beklersen RTX'li sistem bile toplarsın şu an bekle bence.
 
Biliyorum PC ve Xbox grafikleri arasında fazla fark var ama anlatma istediğim şu 1000$ PC toplanmıyoraa eğer ve toplayan kişi Türkiye'de yaşayıp PC'yi yükseltemeyecekse ve sadece oyun oynayacaksa Xbox daha ekonomik. Ekonomik daha güzel bir tabir oldu.
Haklısınız hocam. Eğer lol,cs gibi rekabetçi oyunlar oynanmıyorsa daha mantıklı bence de.
 

Geri
Yukarı