5000TL sistem toplama tavsiye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Lofty

Hectopat
Daha fazla  
Şimdilik bunu topladık fazla bi bilgim yok ilk başta konu actım resim felan koymadım simdi resimleri atıyorum öneriniz varsa simdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• EXA Bilgisayar - Hesaplı Alışveriş.pdf
    230 KB · Görüntüleme: 713
Son düzenleyen: Moderatör:
Adsız.png

DVD ve ekrana gerek yok. Onun yerine bi parçayı yükseltsek nasıl olur?

DVD'siz ekransız ucuz kasa yapsak, işlemciye yüklensek, bide hard diskde cıkartalım. Arada ssd kalsın işlemci değiştirsek nasıl olur i7 olsun bence OYUN canavarı toplıcaz.

Aynı bütçe ve aynı amaca göre az önce başka birine önerdim.

Monitör tercihi 144 hertz. Eğer sadece kasa alıp 60hertz bir monitörde kullanacaksan bu kadar pahalı bir ekran kartına ihtiyaç yok. Ama senin tabirinle ''Oyun canavarı'', sadece kasa ile olmuyor, sadece işlemciye yüklenerek olmuyor.

Asus 24" Vg248Qe Geniş Ekran Led Monitör - Vatan Bilgisayar

Benim gibi tasarım programı kullanıp render almıyorsan işlemciye yüklenmene gerek yok.
Bütçede esneme yapamam diyorsan anakartı düşürebiliriz.

Toplam fiyatı : 5204 Lira.

Gaming.jpg

Aynı bütçe ve aynı amaca göre az önce başka birine önerdim.

Monitör tercihi 144 hertz. Eğer sadece kasa alıp 60hertz bir monitörde kullanacaksan bu kadar pahalı bir ekran kartına ihtiyaç yok. Ama senin tabirinle ''Oyun canavarı'', sadece kasa ile olmuyor, sadece işlemciye yüklenerek olmuyor.

Asus 24" Vg248Qe Geniş Ekran Led Monitör - Vatan Bilgisayar

Benim gibi tasarım programı kullanıp render almıyorsan işlemciye yüklenmene gerek yok.
Bütçe de esneme yapamam diyorsan anakartı düşürebiliriz.

Toplam fiyatı : 5204 Lira.

Eki Görüntüle 10409
Kalan paraylada kendine orjinal oyun alır.
Hocam bu arada gayet iyi bir sistem toplamızsınız.

İlginiz için teşekkürler. Bir şey sorcam. Ben diyelim dx11 ekran kartı aldım. Crysis 3 sevdalısıyım o yüzden toplattım. Ama 1yıl sonra dx12 cıktı mesela ona da para vermek istemiyorum. Bide ddr3 ve ddr5 var simdi ddr3 alcam eskicek. İlerde ddr8 sallıyorum cıkcak gene bişiler. Satın almak zorunda kalmak istemiyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı