5000TL sistem toplama tavsiye

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merak etme öyle bir sorun ancak 7-8 seneye oluşur :)

Son düzenleyen: Moderatör:
Öncelikle nVidia DirectX 11 destekleyen tüm kartlara 12 desteği vereceğini açıkladı. AMD'nin de geri kalacak hali yok o da destek vereceğini açıkladı, fakat amd'nin mantle olayı biraz daha yürüdükten sonra ortalık çok kızışacak. Herneyse Crysis 3 mü dedin ? Hepimizin fps olarak tatmin olamadığı bir oyundan bahsediyorsun. :D

35-50 fps alırsın testlere göre ortalama. O zaman da 144 hertz'in bir anlamı kalmaz. Diğer oyunlarda farkedersin anca.

Sana verdikleri desteği kestikleri anda yenisini almak zorundasın. Oyun çıkara çıkara psikolojik olarak böyle bir baskı oluşturuyorlar zaten. Yapacak bir şey yok.

Arkadaşlar cok saolun yani bilgisayarcıyım ama bu kadar bilgim yoktu. Son bi dvdsiz mönitor ve sogutucusuz bi sistem önerir misiniz.

Ya şimdi madem anakartın crossfire özelliği var o zaman 2 tane gtx 770 ile crossfire yapsak gtx 780 ti'dan daha yüksek performans almaz mıyız ? Hem fiyattan da tasarruf etmiş oluruz. Bence daha mantıklı.
Öncelikle Crossfire AMD için geçerlidir. Nvidia SLI teknolojisini kullanır. Ancak SLI'da da Crosfire'da da 2. kart 100% performans vermez. Bu yüzden 1 adet GTX780 Ti > 2 adet GTX770.

Ya şimdi madem anakartın crossfire özelliği var o zaman 2 tane gtx 770 ile crossfire yapsak gtx 780 ti'dan daha yüksek performans almaz mıyız ? Hem fiyattan da tasarruf etmiş oluruz. Bence daha mantıklı.
2 Ekran kartının performansını 1.6 ekran kartı performansı gibi düşün. Gtx780 Tİ ideal.

Asus ve nvdialı intel işlemcili bi sistem önerin ben hiç anlamıyom.

Beyler sistem toplamayı geçelim sunu ögrenmek istiyorum. Mesela 2011 ne demek? Anakart ve işlemci yuvası mı? Sonra ekran kartı alırken neye göre alıyoz? Normal hard disk mi alcaz yoksa ssd mi yoksa ikisinden de birer tane mi? Monitorm 23.6''w led monitor. İşlemcideki 4790k ve 10mb önbellek ne ramdeki mhz neye göre hepsini ögrensem kendim sistem toplayabilir miyim? Gercekten 1ay içinde pc almam lazım benim.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı