500GB M.2 SSD tavsiyesi

ElJimanstiko

Decapat
Katılım
20 Kasım 2020
Mesajlar
177
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Başlıkta da belirttiğim üzere M.2 SSD almayı düşünüyorum. Genel olarak Blender, ue gibi 3D programlar ile uğraşıyorum o yüzden kullanım alanı Windows ve bunlardan ibaret olacak. Gözüme kestirdiğim birkaç tane ürünü linkliyorum, görüşleriniz ve önerileriniz nedir?






Bütçeyi 1200'e çıkarabilirim zorlarsam, önceliğim bahsettiğim alanlarda işime yarayıp çalışma konforumu arttıracak ürünlerdir. Teşekkürler, iyi günler.
 
Bu ürünlerin hiçbiri alınmaz. Hepsi giriş segment, DRAM'siz ürünler. DRAM de kullanım amacınız doğrultusunda önemli.


 
Arkadaşın önerdiklerine artı olarak bu var Kioxia 1TB o fiyata göre diğerlerinden daha iyi olacaktır alabilirsiniz 512 GB farkından dolayi.

 
Bu ürünlerin hiçbiri alınmaz. Hepsi giriş segment, DRAM'siz ürünler. DRAM de kullanım amacınız doğrultusunda önemli.



Bu 2'si güzel fiyat bütçene göre uygununu bulunuz.
Okuma yazma hızı 3bin üzerinde olan dramli güzel bir tane.
 
Teşekkürler. Peki bu ürünlerin dram kullandığını hangi ibareden anlıyoruz acaba açıklamalarda göremiyorum ve daha önce m.2 kullanmadığım için pek bir fikrim de yok açıkçası.
 
Teşekkürler. Peki bu ürünlerin dram kullandığını hangi ibareden anlıyoruz acaba açıklamalarda göremiyorum ve daha önce M.2 kullanmadığım için pek bir fikrim de yok açıkçası.
Satış sitelerinde görmek mümkün değil. Varsa SSD'nin üzerinde, etiketin altında gözükür zaten. İncelemelere bakarak da görebilirsiniz.

Bu liste de yardımcı olabilir:
 

Geri
Yukarı