500TL Bluetooth kulaklık önerisi

  • Konuyu başlatan TRgt
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 7
  • Görüntüleme 265

TRgt

Kilopat
Katılım
15 Temmuz 2014
Mesajlar
291
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bütçem belirttiğim gibi 500TL. Bu fiyatlara kadar hangi kulaklığı önerirsiniz? Müzik dinlemek için kullanacağım. Cevaplarınız için teşekkürler.
 
500 TL gibi fiyata satılan ürünü var mı emin değilim ama JBL müzik için en iyi performansı verir.
 
QCY T13 kullanıyorum tam bir F/P ürünü cihazınız Bluetooth 5.1 ve üstü destekliyor ise performansı daha iyi oluyor. 350 tl bandında tavsiye ederim .
 
QCY T13 kullanıyorum tam bir F/P ürünü cihazınız Bluetooth 5.1 ve üstü destekliyor ise performansı daha iyi oluyor. 350 TL bandında tavsiye ederim.

Bluetooth 5.0 maalesef. Dediğiniz gibi o modeli inceledim fiyatına göre çok iyi olduğu tartışılmaz. Ama yüksek seste sıkıntı yarattığı ve kulaktaki varlığını hep hissettirdiği söyleniyor. Acaba dedim üstüne biraz daha para koyup daha iyi bir şey alabilir miyim

QCY T13 ile Buds 3 Lite arasında kaldım. Sizce hangisine karar vermeliyim? Ses seviyesi ve kalitesi olarak hangisi beni daha çok memnun eder?
 
Buds 3 Lite kullanıcısı olarak şunu diyebilirim kulaklık daha çok bassları öne çıkarıyor. Ve kronik sorunlu ürünleri fazla ben aldığım gibi garantiye yolladım. Ama bence gayet güzel ve kullanışlı.
 

Geri
Yukarı