500TL Bot Önerisi

Wisekiller97

Megapat
Yer
Turkey
Merhabalar,
Geçen sene aldığım, kaliteli sandığım botum gün içinde yırtıldı. Dışı sağlam, içi rahat, fiyatı ise 500 TL'yi geçmeyecek bir bot markası/modeli arıyorum. Yardımcı olur musunuz?

CAT CATERPILLAR, HARLEY DAVIDSON. Harley aşırı sağlamdır güzeldir. Ama CAT daha hoşdur. O da sağlamdır. Ben CAT kullanıcısı olarak CAT'i öneririm.

Söylenen markaların hepsi kendini tanıtmış kaliteli markalardır. Harley Davidson kullanıcısı olarak pek önermem normal botlara göre biraz daha ağırlar. Columbia, Salomon uygun fiyata bulabilirsen bak derim gerçekten rahat ve kullanışlıdırlar.

Benim fikrim spor outdoor bir ürün almanız. Ayrıca goretex sertifikalıysa botlara 10 basar. 2 tane harley davidson botum var. Onu tavsiye ederim ancak çok ağırlar. Gün içinde çok yürüyorsanız zorlanma şansınız büyük. Dediğin gibi spor outdoor bakabilirsiniz salomon columbia gibi markalara.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı