500TL termos önerisi

KeremKutayK

Hectopat
Daha fazla  
Öyle çok yüksek paralara çıkmak istemiyorum. 500-600 TL filan veririm para kaygım yok fakat termosa da stanley gibi en az 1000 vermem. Bilinen bir kanalın yaptığı termos testlerinden dolayı ilgimi çeken vera marka termos var, bir de üstünde sıcaklık derecesi dijital olarak gözüken ilgimi çeken realx markası var. Fakat ben öyle 700-800ML arası bir şey bakıyorum. Bu dediğim iki üründe en fazla 500ML kapasite var ve geri kalan termoslar hakkında da bilgim yok. Ne önerirsiniz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Öyle çok yüksek paralara çıkmak istemiyorum. 500-600 TL filan veririm para kaygım yok fakat termosa da stanley gibi en az 1000 vermem. Bilinen bir kanalın yaptığı termos testlerinden dolayı ilgimi çeken vera marka termos var, bir de üstünde sıcaklık derecesi dijital olarak gözüken ilgimi çeken realx markası var. Fakat ben öyle 700-800ML arası bir şey bakıyorum. Bu dediğim iki üründe en fazla 500ML kapasite var ve geri kalan termoslar hakkında da bilgim yok. Ne önerirsiniz?

Az daha koyarsanız bunu tavsiye ederm

Az daha koyarsanız bunu tavsiye ederm.

Hocam dijital göstergeli bir şey öneremez misiniz ya da alınmaz mı dijital göstergeli biraz da düzgün gözüken bir şey almak istiyorum yanlış anlamayın. Tutucaklı olması benim işime yaramaz ayrıca çok kötü gözüküyor dışarıdan biraz önerdiğiniz.

Dijital göstergeli, kaliteli, çelik termos bulamazsın o hacimde o fiyata. Birşeyden feragat etmek lazım.

Dijital göstergeli, kaliteli, çelik termos bulamazsın o hacimde o fiyata. Bir şeyden feragat etmek lazım.

Temu'dan bir şey bakılır mı sizce? Çok az bilgi var ürünler hakkında ama deliler gibi alanlar da var. Ha bu arada çok uzun süre tutması benim için çok önemli değil üniversitede okuyorum evden okula okuldan eve yapıyorum.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı