500TL Red Switch klavye önerisi

  • Konuyu başlatan 364485
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 12
  • Görüntüleme 651
Hocam attığım modelde cherrymx red Switch varmış, mekanik klavye yani. Sisteme yanlış girilmiş muhtemelen. HP'nin kendi sitesine de bakarsanız mekanik olduğu yazıyor.

Hocam bazı videolarda membran bazı videolarda mekanik hisli deniliyor bilemiyorum niye bu kadar indireme girmiş çünkü bu kadar indirime girmesi hiç normal değil.

Çünkü 1000 TL'den 550 TL'ye garip herhalde stok az diyedir.
 
Hocam attığım modelde CherryMX Red Switch varmış, mekanik klavye yani. Sisteme yanlış girilmiş muhtemelen. HP'nin kendi sitesine de bakarsanız mekanik olduğu yazıyor.
Bunu başka bir konuda açıklamıştım. Klavyede Outemu switch bulunuyor. Kendi üreticisinin sitesinde bile doğru düzgün bilgileri yazmıyor. Enayi arıyorlar aklı sıra diyeceğim ama zaten klavyede Outemu bulunduğunu yazsalar da satılır. Kötü bir klavye değil muadillerine göre.
 
Bunu başka bir konuda açıklamıştım. Klavyede Outemu Switch bulunuyor. Kendi üreticisinin sitesinde bile doğru düzgün bilgileri yazmıyor. Enayi arıyorlar aklı sıra diyeceğim ama zaten klavyede Outemu bulunduğunu yazsalar da satılır. Kötü bir klavye değil muadillerine göre.

Teşekkürler bilgi için, sonuç olarak mekanik klavye. O fiyat bandında bakındığımda kesinlikle diğerlerinin yerine alınır gözüküyor.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı