500TL SSD Önerisi

EndlessNight

Hectopat
Adata 630 gibi iğrenç bir SSD'den sonra kendimi rahatlatmak istiyorum artık. Kronik sorunları olmayan, kaymak gibi çalışan bir SSD markası/modeli önerirseniz sevinirim.
Bütçem maksimum 500 TL.
Edit: M.2 SSD'de önerebilirsiniz.

Son düzenleme:

Biraz daha artarsa FireCuda 120 önerebilirim.

Adata 630 gibi iğrenç bir SSD'den sonra kendimi rahatlatmak istiyorum artık. Kronik sorunları olmayan, kaymak gibi çalışan bir SSD markası/modeli önerirseniz sevinirim.
Bütçem maksimum 500 TL.

Maksimum 500TL demiş arkadaş.

Bende SSD araştırıyorum marka olarak kıyaslamak gerekirse Samsung başı çekiyor tabi fiyatları da başı çekiyor, ardından Kingston geliyor ve sonrasında Sandisk SSD. Şunu unutmamak gerekirse SSD 'de ömür arttıkça fiyat bandı da artıyor.
Tavsiyem biraz bütçeniz üzeri de olsa kampanyalar ile 500'e denk gelebilecek olan : Kingston HyprX Fury 480GB 500-500MB/s Sata 3.0 3D SSD

( Daha öncesinde Kingston kullandım şu an Sandisk kullanıyorum arada fark var gerçekten de Kingston bi tık daha işlevsel)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı