Ege Altunay
Picopat
Öncelikle herkese selam. Halam söz verdi ne kadar reddetsem de ikna edemedim 500TL limitim var spesifik bir ihtiyacım yok aklıma RasberryPi 4(4GB) ve uzaktan kumandalı araba geldi. Önerileriniz nelerdir?
Öncelikle herkese selam. Halam söz verdi ne kadar reddetsem de ikna edemedim 500TL limitim var spesifik bir ihtiyacım yok aklıma rasberrypi 4(4gb) ve uzaktan kumandalı araba geldi. Önerileriniz nelerdir?
Spesifik bir ihtiyacı yok.Tamam da neye ihtiyacin var söyler misin?
![]()
Razer Basilisk X Hyperspeed Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Razer Basilisk X Hyperspeed Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Razer Basilisk V2 RZ01-03160100-R3M1 Optik Kablolu Oyuncu Mouse arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
US $49.26 40% OFF|Mpow hava 2.4G kablosuz oyun kulaklığı için PS5/PS4/PC bilgisayar kulaklık Mic ile gürültü iptal USB verici PC Gamer|Kulaklık/Mikrofonlu Kulaklık| - AliExpress
Smarter Shopping, Better Living! Aliexpress.comtr.aliexpress.com
Spesifik bir ihtiyacı yok.
Evet biliyorum da adamın istediği bir şey yok ki. Bir ihtiyacı da yok. Sadece halasının diretmesiyle alıyor. Onun yapabileceği bir şey yok.Çok ucu açık bir soru.
Bu şekilde doğru düzgün kimse yardımcı olamaz.
Evet biliyorum da adamın istediği bir şey yok ki. Bir ihtiyacı da yok. Sadece halasının diretmesiyle alıyor. Onun yapabileceği bir şey yok.