500W 80Plus 24 Pin bağlantıda 23 Pin olması sorunu

Tharmasisian

Hectopat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Profesyonel CS:GO Oyuncusu
Arkadaşlar bu ürünü sipariş verdim kontrol ettim ama kablolara pek bakmadan direk monte ettim. Mouse ledli güç kaynağını açınca mouse açıldı ama PC'nin başlatma düğmesine bastığımda açılmıyordu eskisini taktım açıldı sonra kabloları incelerken 24 pinlik ana güç bağlantısında ortadaki pinlerden biri kayıptı.

Acaba kırıldı mı diye baktım. Kablosu da yoktu PSU bu acaba benim anakartta mı sorun var yoksa PSU mu sorunlu ona göre garantiye vereceğim veya geri iade edeceğim. Şimdiden teşekkürler.

PSU : Deep Cool Dn500-v2 500 Watt 80+ Bronze 120mm Fanli Guc Kaynagi 693 - n11.com

Anakart : Foxconn G41MXE

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bende beyaz bir kablo yok, turuncu olan kablolar 1 pine bağlanmış 2 tane var tam 24 adet kablo gidiyor. Bende kahverengi bir kablo eksik internet sitesinde kabloyu inceledim benim PSU'da o kablo kayıp. Ayrıca güç kaynağı çalışıyor hocam, sıkıntı sanırım anakartta. Foxconn G41MXE - G41MXE-K serisi anakart kullanıyorum BIOS sürümüm 2009 - P02, Lıve Update güncellemiyor zaten Afuwin ile yapmayı bilmiyorum. Nasıl anakartı uydurabilirim bu PSU'ya ?

Mouse ledli 4 pinli bağlantıyı takınca mouse ledi yanıyor fakat anakarta bağlanan 24 pin güç kablosu PC'yi başlatmaya çalıştığımda çalışmıyor.

Hocam benim sorunumu bu linkte bir arkadaş açıklamış, BIOS güncellemeyle düzeltmiş ama benim bilgisayarım Casper anakartım Foxconn olduğu halde PC'yi başlatırken Foxconn yerine Casper yazıyor. Fox Live Update güncellemiyor, Afuwin ile yapıyorum yeşil oluyor başarılı diyor ama sürüm güncel gözükmüyor. BIOS'u usb'den boot etmeyi de bilmiyorum nasıl çözeceğim bu sorunu ? Tek sorunum bu olsa keşke, bir de hocam 4 GB 1333 MHz RAM'de takamıyorum.

Ozan Güven | Güç Kaynağındaki Eksik Pin

Hocam sadece resmi var zaten. Kahverengi bir kablo var orada, resim burada "silindi" kırmızı ile siyahın ortasındaki kahverengi kablo bende kayıp hocam. En sondaki pinde 2 tane turuncu kablo geliyor sadece.

Mesaj yazdığın yerin altından Resim Yükle seçeneğine bastıktan sonra bilgisayarından resimi seçip yükleyebilirsin.

Mesaj yazdığın yerin altından Resim Yükle seçeneğine bastıktan sonra bilgisayarından resimi seçip yükleyebilirsin.
Görmedim valla Sağ ol kardeşim

Hocam bu 24 pin kabloda hepsi tek tek yerleştirilmiş bende. 1 pinde 2 kablo var ve 1 pin boş beyaz kablo yok. Beyaz kablo dediğiniz yerde kahverengi kablo var. Bu resimde ve bende o kablo kayıp.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…