500W PSU önerisi

Ürün markaya değil, modele bakılarak önerilir. Hakkında bilginiz olmayan ürünü "aA qULıR mAsTıR iYi mArKaDıR" deyip önermeyin. Her markanın kötü bir iş çıkardığı ürünü vardır. Bu da Cooler Master'ın kötü iş çıkardığı bir seri. Kalitesiz bir ürün.
Fazla Watt'ın bana bir zararı olur mu peki? Elektrik faturasında artış gibi 😇

Peki bronze sertifika mevzusu hakkında bilginiz var mı? Mesela GamePower'ın PSU'sunda mevcut ama diğerlerinde yok.
Verimliliği belirtin bir sertifika. Bronze olması şart değil. Düz 80+ sertifikalı olan kaliteli modeller de var. Gamepower gibi markaların güç kaynaklarını hiçbir şekilde önermem. Sertifikaları gerçek midir onu bile bilmiyorum.

80+ verimliliği ifade eder. Sharkoon 650W 80+ Silver sertifikasına sahip.
Verimliliği belirtin bir sertifika. Bronze olması şart değil. Düz 80+ sertifikalı olan kaliteli modeller de var. Gamepower gibi markaların güç kaynaklarını hiçbir şekilde önermem. Sertifikaları gerçek midir onu bile bilmiyorum.
Yorumlarınız için teşekkür ederim. Son olarak hangisini önerirsiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı