500W PSU önerisi

Almışken para biriktirip 300 TL'ye çok daha kaliteli PSU'lar alabilirsiniz. PSU'lar sistemin en önemli parçalarından biri, anakartınıza fazla voltaj verip yakabilir veya çok fazla elektrik harcar. Bizzat durumu kendim yaşadım. Kaliteli bir PSU kullanırken bilgisayarım restart atıyordu, fazla ısınıyordu. Değiştirdim hiç bir sorun kalmadı. 30-40 TL için sisteminizi tehlikeye atmayın bence.
Cooler Master Elite v3 600W
Corsair VS550 550W
Bu arada sisteminizin harcayacağı gücün biraz fazlasını alırsanız daha iyi olur. İleride sisteminize yeni parçalar eklediğiniz de PSU değiştirmek zorunda kalmazsınız. Son olarak OC yapmak istediğinizde lazım olabilir.

Bu bütçede rakipsiz olan Wozlo 500 W'ı öneririm tabii ki. (!) Wozlo 500w Watt Power Supply - Psu Güç Kaynağı 12cm Fan On-off - n11.com
Şaka bir yana, altta belirtmiş olduğum PSU fazlasıyla işinizi görecektir.
Kalan 30 liraya da iskender alırsınız, tadından yenmez.
Benim attığım daha ucuz yani yanına bir de ayran alırsınız ama hemen biten ayranlardan :D.

Bu bütçede rakipsiz olan Wozlo 500 W'ı öneririm tabii ki. (!) Wozlo 500w Watt Power Supply - Psu Güç Kaynağı 12cm Fan On-off - n11.com
Şaka bir yana, altta belirtmiş olduğum PSU fazlasıyla işinizi görecektir.
Kalan 30 liraya da iskender alırsınız, tadından yenmez.
Şuan elimdeki wozlo az daha sistemi yakıyordu. FSP markası güvenilir midir o uygun geldi benim için , 80+ sertifikası olmasıda iyi

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı