500W PSU R7 370 İçin Yeterli mi?

@Ahmet ztrk cezalı olduğum için cevap veremedim. Psu da 6 soket pin girişi varsa bence yeterli en azından yeni güç kaynağı alana kadar bir süre idare eder . Benim psu 12 v kanalından 312 vermekte seninki 324 benimkine göre daha iyi gözüküyor ben sorunsuz kullanıyorum şuan.

@Ahmet ztrk cezalı olduğum için cevap veremedim. Psu da 6 soket pin girişi varsa bence yeterli en azından yeni güç kaynağı alana kadar bir süre idare eder . Benim psu 12 v kanalından 312 vermekte seninki 324 benimkine göre daha iyi gözüküyor ben sorunsuz kullanıyorum şuan.
dkps500s1_icgorsel9.jpg

ABİ BUNU YENİ ALDIM 500W PSU GTX 960 VEYA GTX 950 ALMAYI DÜŞÜNÜYOM SENCE İYİMİ ?

@Ahmet ztrk keşke psu alırkende bizlere danışsaydın umarım çok fazla bir para vermemişsindir buna . Gtx 950 al rahatına bak . Gtx 960 8 Pin soket diye biliyorum. F/P ürünü olarak bakıcaksak 950 seni tatmin edecektir .

Eski psu ile arasında 12 v kanalında 25 w var . 110 tl üzerine 100 tl daha koyularak daha iyi bir psu alınabilirdi . Neyse olan olmuş olanla ölene çare yok o yüzden sen o psudaki 8 pini unut sadece 6 pin varmış gibi kullan.

Buradan sistemindeki parçaları seçerek minimum gerekli olan watt değerini öğrenebilirsin . MSI Türkiye

Kimsenin kimseyi aptal yerine koyduğu yok bu forumda özelliklede benim mesaj atarken uslubuna dikkat et arkaşım. Ben kendi tercihimi öneriyorum arkadaşa bu ne seni nede başkasını alakadar etmez .

Eski psu ile arasında 12 v kanalında 25 w var . 110 tl üzerine 100 tl daha koyularak daha iyi bir psu alınabilirdi . Neyse olan olmuş olanla ölene çare yok o yüzden sen o psudaki 8 pini unut sadece 6 pin varmış gibi kullan.

Buradan sistemindeki parçaları seçerek minimum gerekli olan watt değerini öğrenebilirsin . MSI Türkiye
abi zaten ASUS GTX950 KARAR VERDİM ODA 6 PİN GÜCÜ ONA ALACAM İNSALLAH UYUMLU OLUR :D

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı