500W PSU R9 270X Yeterliliği

Levent Yıldız

Hectopat
Daha fazla  
Beyler Mart tavsiyesini (uygun bütçe) aynen toplayacağım ama ekran kartını R9 270X alacağım. Cooler Master'ın 500 w PSU'su yeterli olur mu sizce?

Aynı zamanda 750 Ti ile R9 270X arasından hangisini seçmeliyim? Aradaki fiyat farkına değer mi r9 270x? Başka ekran kartı önerisi olan var mı?

Son düzenleyen: Moderatör:
Aynen bende de var Sapphire R9 270X. Thermaltake 500 watt kullanıyorum. Sıkıntı yok. Karta gelince de 5 aydır kullanıyorum. Sıkıntı yok oyunlarda very high ve ultra oynadım. Far Cry 4, Watch Dogs vb oyunlarda sıfır sıkıntı. Dolar'ın durumu ortada fazla para verme derim ben.

R9 270X, GTX 750 Ti'dan ciddi anlamda performanslıdır. Kart 180W çekiyor son yükte. O kasanın güç kaynağı gerçekten kalitesiz, en azından Cooler Master Elite K280 almalısın.
Cooler Master'a kalitesiz lafını ilk defa sizde duyuyorum acaba bu kadar ün yapmış bir firmanın PSU'su nasıl kötü oluyor? Bir bilginiz mi var veya duyum?

Beyfendi cooler mastera kalitesiz lafını ilk defa sizde duyuyorum acaba bu kadar ün yapmış bir firmanın psu su nasıl kötü oluyor? Bir bilginiz mi var veya duyum?
Çok değerli CM'e laf etmek bana düşmez elbet. Sadece CMP-350'nin dahili PSU'sunun peak'inin 360W, veriminin %69 olduğunu kısaca belirtmek istedim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı