Zaten bende ksrti garantiye atacağım yaparlarsa devam yapmazlarsa iade alıp yeni bir 5060 her iki türlüdür benim yararıma
Hocam ben sizden önce geçerim muhtemelen bakalım DX11 NVIDIA tarafında nasıl Fortnite da test ederim drop olacağını sanmam.
Zaten bende ksrti garantiye atacağım yaparlarsa devam yapmazlarsa iade alıp yeni bir 5060 her iki türlüdür benim yararıma
Vallahi baktım %5 performans kaybı diyor ben zaten işlemci ağırlıkli oyun oynarım bana arkada kayıt aldırdın yeter he palit 5060ti 8gb alirim ama bir yerde gördüm diyor ki 5060ti ı 8gb vram kurtarmaz fln diyor vsrmi öyle bir şey ?Düz 5060’dan daha güçlü RX 7700XT ayrıca 5060 8 GB olduğu için önermem yani anladım yaşadığınızı ancak direkt bir performans düşüşüne değmez.
5060 Ti alabiliyorsanız daha iyi.
Evet sizde ne var? AMD galiba AAA oyunların oynanması için alinir
Deneyin hocam valo cs de deneyebilirsiniz islemciniz neydi bu arada ?Hocam ben sizden önce geçerim muhtemelen bakalım DX11 NVIDIA tarafında nasıl Fortnite da test ederim drop olacağını sanmam.
7800x3d işlemciDeneyin hocam valo cs de deneyebilirsiniz islemciniz neydi bu arada ?
Yani haklisiniz5500 XT var ben zaten hikayeli oyun oynasam düşünmeden AMD tarafında en performanslı F/P kartı alırdım. Yoksa ne işim var NVIDIA'yla
Masallah bendede 7500f var.7800x3d işlemci
Bence değil AMD istemiyorum üstelik 16 GB gerektiren bir durum da yok 8 GB bana yetiyor ileride başka modele geçerim zaten o zaman 16 olanını alırım 16 GB ne yapacağım CS2 Ultra 4K oynamıyorum sonuçta 1280x960 Low oynuyorum.
Vallahi baktım %5 performans kaybı diyor ben zaten işlemci ağırlıkli oyun oynarım bana arkada kayıt aldırdın yeter he palit 5060ti 8gb alirim ama bir yerde gördüm diyor ki 5060ti ı 8gb vram kurtarmaz fln diyor vsrmi öyle bir şey ?
Anlamadım ben şunu dedim yani 5060ti in gücünü 8gb vram kaldırır mi ? 5060ti 8gb daha mantıklı galiba.Hocam tabii ki kurtarmaz, oynadığınız oyunlar nedir acaba sadece? %5 performans kaybı olmasına da imkan yok hocam.
Eki Görüntüle 2506259
TechPowerUp 1080P Average FPS testi.
Sorunlarımız neredeyse ortak internette gördüğüm kadarıyla NVIDIA tek care bizim için sizin için kesin performans artar ama benim için 5060 Ti almam lazım 5060 %5'lik kayıp oluşturuyor.
Anlamadım ben şunu dedim yani 5060 Ti'in gücünü 8 GB VRAM kaldırır mi? 5060 Ti 8 GB daha mantıklı galiba.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.