5060 Ti memnun eder mi?

Tam olarak 2K kartı bile değil, tek avantajı 4X FG olması. Arkadaşların söylediği 7800XT mantıklı olsa da o bile 4K kartı değil, kaldı ki FSR3'de çok cacık, oyunların bazılarında FSR 3.1 desteği bile hala yok maalesef.

Yani bu bütçelerde alacağınız sistem sizi PS5'den ileri taşımayacak hemen hemen aynı deneyimi sunacak oyun konusunda.

Tam olarak 2K kartı bile değil, tek avantajı 4X fg olması. Arkadaşların söylediği 7800XT mantıklı olsa da o bile 4K kartı değil, kaldı ki FSR3'te çok cacık, oyunların bazılarında FSR 3.1 desteği bile hala yok maalesef.

Yani bu bütçelerde alacağınız sistem sizi PS5'ten ileri taşımayacak hemen hemen aynı deneyimi sunacak oyun konusunda.

5060 Ti PS5'ten çok daha iyi bir deneyim sunar. PS5'te native 4K vermiyor. Daha alt çözünürlüklerden upscaling yapıyor. NVIDIA bu konuda çok daha başarılı. Zaten az önce bahsettim.

Yeni nesil zorunlu Ray Tracing kullanan Indiana Jones'da 4K orta ayarlar native 50FPS, DLSS ile 70 FPS, fg-MFG ile uçar gider. Baz olarak 70 FPS ile MFG gecikme yaratmaz, çok iyi bir performans kazandırır.

5060 Ti PS5'ten çok daha iyi bir deneyim sunar. PS5'te native 4K vermiyor. Daha alt çözünürlüklerden upscaling yapıyor. NVIDIA bu konuda çok daha başarılı. Zaten az önce bahsettim.

Yeni nesil zorunlu Ray Tracing kullanan Indiana Jones'da 4K orta ayarlar native 50FPS, DLSS ile 70 FPS, fg-MFG ile uçar gider. Baz olarak 70 FPS ile MFG gecikme yaratmaz, çok iyi bir performans kazandırır.
Sunmaz. İki tarafta da upscale yapacaksın zaten, hiçbir anlamı yok. Elinde PS5 varken 5060 Ti makineye o paralar harcanmaz. PS5 Pro'ya upgrade yaparım daha iyi.

Sunmaz. İki tarafta da upscale yapacaksın zaten, hiçbir anlamı yok. Elinde PS5 varken 5060 Ti makineye o paralar harcanmaz. PS5 Pro'ya upgrade yaparım daha iyi.

Elinde PS5 varken evet değmez. Buna katılıyorum. Ben PS5 mi yoksa 5060 Ti mı olarak yorumladığımdan dolayı 5060 Ti her türlü daha iyi performans sağlar ama çok ciddi bir farkta olmaz dediğiniz gibi ekstra masrafa değmez. Onun yerine PS5 satıp PS5 Pro'ya geçmek daha mantıklı olabilir.

PS5 tarafında hem oyunlar uçtu hem de Türkçe dil desteği olmaması vs biraz canımı sıkmaya başladı o halde bütçe için biraz daha yukarı çıkıp 9070XT falan almaya çalışacağım yeniden teşekkür ederim hepinize.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı