Fiyatları yüksek ve kaliteli markanın bile olsa sahte ürün gelebilir, ben yurt dışından depolama için bir ürün almazdım.Buradan Sata SSD alınır mı sizce? İndirim geçerli olur mu o da soru işareti tabi
Alacak bir şey bulamıyorumFiyatları yüksek ve kaliteli markanın bile olsa sahte ürün gelebilir, ben yurt dışından depolama için bir ürün almazdım.
Ödeme esnasında çıkan tutara vergi de dahil hocam.Eki Görüntüle 2606953
%60 gumruk vergisi olacagi yaziyor. Bu bahsettigi odeme yaparken odedigim vergi mi? Kapida odeyecegim mi?
Kablo falan alın hocam, anahtarlık yada usb çoklayıcı falan da alabilirsiniz. başka tornavida setleri var ugreen dışında onlara da bakabilirsiniz.Alacak bir şey bulamıyorumAklıma gelen ihtiyaç sadece SSD vardı, bir de o paylaştığın tornavida seti hoşuma gitti
Anahtarlık gibi 50tl vs ürünlerde indirimi harcamak yazık gibi geliyor, o yüzden biraz daha SSD gibi ürünlere baktım, biraz daha bakınırım olmadı.Ödeme esnasında çıkan tutara vergi de dahil hocam.
Kablo falan alın hocam, anahtarlık yada usb çoklayıcı falan da alabilirsiniz. başka tornavida setleri var ugreen dışında onlara da bakabilirsiniz.
Yani ben 2 anahtarlık 2 dönüştürücü aldım 30-40 liraya geldi, birkaç tane videolarda gördüğüm anahtarlıklar vardı onlardan aldım merakımdan dolayı. 5 alışverişe izin var.Anahtarlık gibi 50tl vs ürünlerde indirimi harcamak yazık gibi geliyor, o yüzden biraz daha SSD gibi ürünlere baktım, biraz daha bakınırım olmadı.
Bir de sorayım aklıma gelmişken, gümrükten 5 ürüne mi izin var veya 5 farklı alışverişe mi?
Yani ben 2 anahtarlık 2 dönüştürücü aldım 30-40 liraya geldi, birkaç tane videolarda gördüğüm anahtarlıklar vardı onlardan aldım merakımdan dolayı. 5 alışverişe izin var.
Figürler geçmiyor diye biliyorum hocam, ilgi alanım olmadığından almayı denemedim ama ya sipariş verdirtmiyor yada siparişi iptal edip parayı veriyor gümrükte kalmıyor diye biliyorum.Hocam bootleg figürler şu an gümrükten geçiyor mu hiç almayı denediniz mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.