Elektronik Shein indirimli ürünler

1763490986548.png

%60 gumruk vergisi olacagi yaziyor. Bu bahsettigi odeme yaparken odedigim vergi mi? Kapida odeyecegim mi?

Eki Görüntüle 2606953

%60 gumruk vergisi olacagi yaziyor. Bu bahsettigi odeme yaparken odedigim vergi mi? Kapida odeyecegim mi?
Ödeme esnasında çıkan tutara vergi de dahil hocam.

Alacak bir şey bulamıyorum :D Aklıma gelen ihtiyaç sadece SSD vardı, bir de o paylaştığın tornavida seti hoşuma gitti
Kablo falan alın hocam, anahtarlık yada usb çoklayıcı falan da alabilirsiniz. başka tornavida setleri var ugreen dışında onlara da bakabilirsiniz.

Ödeme esnasında çıkan tutara vergi de dahil hocam.

Kablo falan alın hocam, anahtarlık yada usb çoklayıcı falan da alabilirsiniz. başka tornavida setleri var ugreen dışında onlara da bakabilirsiniz.
Anahtarlık gibi 50tl vs ürünlerde indirimi harcamak yazık gibi geliyor, o yüzden biraz daha SSD gibi ürünlere baktım, biraz daha bakınırım olmadı.

Bir de sorayım aklıma gelmişken, gümrükten 5 ürüne mi izin var veya 5 farklı alışverişe mi?

Anahtarlık gibi 50tl vs ürünlerde indirimi harcamak yazık gibi geliyor, o yüzden biraz daha SSD gibi ürünlere baktım, biraz daha bakınırım olmadı.

Bir de sorayım aklıma gelmişken, gümrükten 5 ürüne mi izin var veya 5 farklı alışverişe mi?
Yani ben 2 anahtarlık 2 dönüştürücü aldım 30-40 liraya geldi, birkaç tane videolarda gördüğüm anahtarlıklar vardı onlardan aldım merakımdan dolayı. 5 alışverişe izin var.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı