5070 mi PS5 mi alınmalı?

Pyke_Tyson

Picopat
Daha fazla  
20 şubatta çıkacak 5070'i mi almalıyım yoks PS 5 Slim mi? 5070'de şöyle bir problem var, benim işlemcim i5 12400F işlemci. Kesinlikle darboğaz problemi var. Uzun bir süre diğer ekipmanları yükseltemeyeceğim (yaza kadar) ve bütçe bulmak cidden zor olacak. Ne yapmalıyım?

20 Şubatta çıkacak 5070'i mi almalıyım yoks PS 5 Slim mi? 5070'de şöyle bir problem var, benim işlemcim i5 12400F işlemci. Kesinlikle darboğaz problemi var. Uzun bir süre diğer ekipmanları yükseltemeyeceğim (yaza kadar) ve bütçe bulmak cidden zor olacak. Ne yapmalıyım?

5070 ya işlemciyi sonra da halledersin ilk çıktığında ucuz oluyor bir de kart

Ben olsam 5070 alırdım. DSR ile çözünürlüğü yükseltip darboğazı olabildiğince azaltmaya çalışırdım. Ayrıca FG bu konuda da iş görüyor.

5070 ya işlemciyi sonra da halledersin ilk çıktığında ucuz oluyor bir de kart
Ben olsam 5070 alırdım. DSR ile çözünürlüğü yükseltip darboğazı olabildiğince azaltmaya çalışırdım. Ayrıca FG bu konuda da iş görüyor.
Bende öyle düşünüyorum ancak bana başka bir forumda cidden sorun olacağını söylediler

20 Şubatta çıkacak 5070'i mi almalıyım yoks PS 5 Slim mi? 5070'de şöyle bir problem var, benim işlemcim i5 12400F işlemci. Kesinlikle darboğaz problemi var. Uzun bir süre diğer ekipmanları yükseltemeyeceğim (yaza kadar) ve bütçe bulmak cidden zor olacak. Ne yapmalıyım?

Eğer PS oyunlarını daha oynamadıysan esnaftan ucuza PS5 alıp oyunları oynadıktan sonra geri satarsın ve tekrar 5070 alabilirsin gibime geliyor.

Playstation denilen şey kolay bozulan bir cihaz da değil.

5070 de çok güçlü bir kart değil hocam 4070 S'in biraz daha güçlüsünü düşünün tahminimce öyle olur. Çok uçuk bir fark olacağını sanmam fiyatları yakın çünkü. Çok korkunç bir darboğaz olmaz bence. Ama yine de ne istediğinize göre değişir sistemin idare ediyorsa yeterliyse PS5 de keyifli olur ama 1440p geçicem dersen ekran kartı da iyi tercih. PS5'in avantajlarını dezavantajlarını aşağı yukarı biliyorsunuzdur zaten.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı