5070 mi PS5 mi alınmalı?

Hmm öyle düşünüyorsun demek

@CS Relboron sizde haklısınız hocam oyun fiyatları belini büküyor öğrencinin.

Başka bir forumda ilk çıktığı an 5080'in çok ucuz bir fiyata çıktığını ve kısa bir süre sonra fişeklendiğini duydum. Eğer 5080 de oluyorsa neden 5070 de olmasın ki

5070 30 k yı aşarsa almam ancak çoğu kişiden ilk çıktığında ucuza olduğunu duymuştum

Tamam ama PS5'i kalıcı bir araç olarak almayacaksınız sonuçta. İçinde oynamak istediğiniz oyunları PS Plus ile oynar satınca ve PC'yi yenileyince asıl para vermek istediğiniz oyunları PC'den satın alıp devam edersiniz.

Hocam ebebeynlerimle birlikte yaşıyorum ve finansal kararlarımı ailem yönetiyor ( kısaca liseliyim). Böyle bir al sat işleminin ailemin izin vereceğini sanmıyorum. Eğer bu işler olmazsa hazirana kadar bekliyeceğim

5070 30 k yı aşarsa almam ancak çoğu kişiden ilk çıktığında ucuza olduğunu duymuştum

Hocam ebebeynlerimle birlikte yaşıyorum ve finansal kararlarımı ailem yönetiyor ( kısaca liseliyim). Böyle bir al sat işleminin ailemin izin vereceğini sanmıyorum. Eğer bu işler olmazsa hazirana kadar bekliyeceğim
Ozaman zaten tek seçenek ekran kartı almak olur.

Genede 5070 muhtemelen 30 bin üstü olacak.

İlk çıktığında ucuz olmaz mı yahu 😭. Ben yine de inceleyeceğim 20 Şubatta. Çıktığı dakika kontrol edeceğim. Umarım en azından 30 altı çıkar. Yorumun için sağ ol
Lansman günü siteyi F5 yaparak almak tek şans ucuz almak için yoksa minimum 6-7 ay fiyatların düşmesini beklemeniz gerekir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı