- RAM
- XPG 32GB(2x16) DDR5 6400MHz CL32 1.4V PC Ram
- SSD veya HDD modeli
- Kioxia 1TB Excea PRO Serisi (7300/6400)
- Ekran kartı
- RTX 5070 12GB OC 3X
- Anakart
- ASUS TUF GAMING B850M-PLUS WIFI DDR5 8000MHz(OC)
- İşlemci
- AMD R5 7600X
Bilgisayar normal kullanımda bir anda donup kaldı. Güç düğmesini basılı tutarak kapatıp açtım fakat bu sefer 2 monitörümden 1'ini algılamıyordu ve ana monitörümün hem çözünürlüğü düşüktü hem de Hz'i 60'dan yukarı çıkmıyordu. Görev Yöneticisi'ni açıp performans sekmesine geldiğimde ekran kartımın gözükmediğini fark ettim. Ardından Windows güncellemesi denetleyip yaptım ama sonuç değişmedi. En son GeForce Experience'de yeni bir sürüm olduğunu fark ettim fakat kurulum sırasında ekran gitti ve 10 dakika boyunca geri gelmedi. Tekrar güç düğmesine basılı tutup kapattım ve artık ekran bilgisayarın açılış kısmında donup kalıyor.
Güncelleme: Bilgisayarı alalı 1-1.5 ay oldu ve o zamandan beri monitörleri anakartın girişine takmışım. İşin garip tarafı böyle taktığımda hiçbir sıkıntı yaşamamıştım bugüne kadar. Az önce PSU'nun kablosu dahil tüm kabloları çıkarıp taktım ve monitörleri de ekran kartına taktım ve sorunum düzeldi ama aklıma takıldı sorun nedendi ve nasıl düzeldi bilen var mı? Ayrıca şu anda monitörü tekrar anakarta takmaya çalışınca görüntü gelmiyor.
Güncelleme: Bilgisayarı alalı 1-1.5 ay oldu ve o zamandan beri monitörleri anakartın girişine takmışım. İşin garip tarafı böyle taktığımda hiçbir sıkıntı yaşamamıştım bugüne kadar. Az önce PSU'nun kablosu dahil tüm kabloları çıkarıp taktım ve monitörleri de ekran kartına taktım ve sorunum düzeldi ama aklıma takıldı sorun nedendi ve nasıl düzeldi bilen var mı? Ayrıca şu anda monitörü tekrar anakarta takmaya çalışınca görüntü gelmiyor.
Son düzenleyen: Moderatör: