5070 Ti için işlemci + anakart önerisi

Mr Developer

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar selam. 60k civarı bütçem var sadece kasa için şu anlık ama ileride bayağı geliştireceğim. Şimdi ekran kartım sağlam olsun istiyorum, 5070 Ti ile darboğaz yapmayacak AMD işlemci önerir misiniz? Hatta direkt hazır sistem varsa o daha iyi olur bu fiyat bandına.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar selam. 60k civarı bütçem var sadece kasa için şu anlık ama ileride bayağı geliştireceğim. Şimdi ekran kartım sağlam olsun istiyorum, 5070 Ti ile darboğaz yapmayacak AMD işlemci önerir misiniz? Hatta direkt hazır sistem varsa o daha iyi olur bu fiyat bandına.

60k ya 5070 Ti sistem bulamazsınız toplayamazsınız yani diğer bileşenler kaliteli olmaz. RX 9070 XT düşünür müsün?

60kya 5070 Ti sistem dizemezsin.

60k ya 5070 Ti sistem bulamazsınız toplayamazsınız yani diğer bileşenler kaliteli olmaz. RX 9070 XT düşünür müsün?

Hocam işlemci NVIDIA olması lazım iş için bütçe konusunda net bir bütçem yok olabilen en düşük ne kadar olursa işlemci AMD olacak ama mantıklarını çözemedim çok karışık geldi. Sizce ne kadara toplayabilirim en aşağı? Bütçe konusu esnek.

Hocam işlemci NVIDIA olması lazım iş için bütçe konusunda net bir bütçem yok olabilen en düşük ne kadar olursa işlemci AMD olacak ama mantıklarını çözemedim çok karışık geldi. Sizce ne kadara toplayabilirim en aşağı? Bütçe konusu esnek.
70 k ya güzel toplarsınız 5070 ti lı sistem. 65k da da çıkabilir ama 70k bütçeniz varsa çıkar.

Yani kesin bir 60k limitim yok güzel parçalarla en ucuz ne oluyorsa mentalitesindeyim önerebilir misiniz?

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-cl30-pvv516g60c30-ddr5-fiyati,774247849.html (2x)
65k yapıyor böyle. Hocam şimdi bana belli bir bütçe belirtirseniz daha iyi olur. Seçtiğim parçalar biraz kısıtlı oldu.

https://www.akakce.com/ram/en-ucuz-...-cl30-pvv516g60c30-ddr5-fiyati,774247849.html (2x)
65k yapıyor böyle. Hocam şimdi bana belli bir bütçe belirtirseniz daha iyi olur. Seçtiğim parçalar biraz kısıtlı oldu.

Hocam öncelikle teşekkürler 70 bandına da çıkabilirim daha iyi işlemci ne olur?

Ryzen 7 7700 bakabilirsin. Eğer ki daha çıkarsan Ryzen 7 9700X bak.

İşlemci olarak şu ikisi arasında kaldım. Hangisi sizce? Bir de önerdiğiniz anakart iyi midir ileride sorun çıkarırı mı? Eksikleri neler? Anakart konusunda çok bilgim yok ondan soruyorum. Şimdiden teşekkürler.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20250607_224511_Chrome.jpg
    Screenshot_20250607_224511_Chrome.jpg
    61,5 KB · Görüntüleme: 33

Technopat Haberler

Geri
Yukarı