RTX 3080 Ti için işlemci ve anakart önerisi

Denizkq

Hectopat
Daha fazla  
Öncelikle herkese iyi sosyaller, eskiden GTX 1080 Ti kullandığım bu sisteme RTX 3080 Ti ile devam ediyorum. Ancak anakartımın ve işlemcimin pek de yeterli olmadığı için 10000 TL fiyat bandında işlemci ve anakart arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem özelliklerim:

veya

Son düzenleme:
Öncelikle herkese iyi sosyaller, eskiden GTX 1080 Ti kullandığım bu sisteme RTX 3080 Ti ile devam ediyorum. Ancak anakartımın ve işlemcimin pek de yeterli olmadığı için 10000 TL fiyat bandında işlemci ve anakart arıyorum yardımcı olursanız sevinirim.

Sistem özelliklerim:

Hocam isterseniz anakart değiştirmek yerine daha iyi am4 bir işlemci yapabilirsiniz

Sistem özelliklerim:

Bütçeniz nedir? O karta AM5 DDR5 bir sistem yakışır.

2K'da oynuyorsanız, sadece oyun için işlemciniz yeterli. Ama anakartınız biraz eski gerçekten, GPU için PCIe 3.0 desteklemesi vs açısından. Yenilenebilir.

Anakart için B550M falan alın geçin bence, işlemci yenilemeye pek gerek yok, "oyun" açısından 5600 ile 5800X'in falan öyle ciddi bir performans farkı yok. Oyun hariç işlemcili işleriniz varsa o zaman olabilir.

veya

Anakart b560???

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı