İstenilenler alınmasına rağmen kullanmamak

LEGEND.35

Hectopat
Yer
İzmir
Televizyonda internet yoktu, Mi Box aldım, internete bağladım ve krallar gibi kullanabilirim. Aslında oyun kolu aldım, aksesuar aldım, kısacası istediklerimi aldım ama kullanmıyorum. İşim bitince gidiyorum, boş boş takılıyorum. YouTube'da da öyle. Eski en sevdiğim çizgi film Regular Show'u izlemek istiyorum kafamdan ama tatmin olmuyorum. CS'de 12 tane hesabım var ama yine de o dopamini hissedemiyorum. Ego için değil bu arada sanırım, tek sebebi malum işi azaltmam lazım ama azaltınca da bir şey değişmiyor.

31'i azaltınca mı oldu bu? Hedeflerini değiş bence. Biraz daha detay ver kaç yaşındasın? Hayatta istediğin yerde misin? Kendinde potansiyel görüp o potansiyeli boşa çıkardığın zaman hissedersin genelde hissettiğin duyguları.

Acaba bilinç altında o potansiyel var da üşengeçlik mi yapıyorsun? Örnek vereyim zengin bir arkadaşım var TYT ile güzel bir üniversite okumak istiyor ama üşengeçlikten çalışmıyor. Çocuk aynı sen gibi güzel bir hayatı var, daha güzel bir hayatı olabilir ama şuandaki hayatı ile yetindiği için elindekiler fazlasıyla yeterli olsa da yoksunluk çekiyor, canı sıkılıyor.

Tavsiye verecek olursam hobilerini değiştir. Motor kullanmaya başlayabilirsin. Çok zevkli. Evden dışarı çık. Arkadaşlar yap. Her gün okeye giden bir tayfaya katıl arada içlerinde ol. Geliştir kendini. Dil öğren. Almancı sevgili yap yurt dışında yaşarsın.

31'i azaltınca mı oldu bu? Hedeflerini değiş bence. Biraz daha detay ver kaç yaşındasın? Hayatta istediğin yerde misin? Kendinde potansiyel görüp o potansiyeli boşa çıkardığın zaman hissedersin genelde hissettiğin duyguları.

Acaba bilinç altında o potansiyel var da üşengeçlik mi yapıyorsun? Örnek vereyim zengin bir arkadaşım var TYT ile güzel bir üniversite okumak istiyor ama üşengeçlikten çalışmıyor. Çocuk aynı sen gibi güzel bir hayatı var, daha güzel bir hayatı olabilir ama şuandaki hayatı ile yetindiği için elindekiler fazlasıyla yeterli olsa da yoksunluk çekiyor, canı sıkılıyor.

Tavsiye verecek olursam hobilerini değiştir. Motor kullanmaya başlayabilirsin. Çok zevkli. Evden dışarı çık. Arkadaşlar yap. Her gün okeye giden bir tayfaya katıl arada içlerinde ol. Geliştir kendini. Dil öğren. Almancı sevgili yap yurt dışında yaşarsın.
Yok azaltmasam da öyle spora ara verdim bu seferde patlıyorum kas ve dopamin altında yaş 20 elemanların hepsi yurtdışında. 1-2 tane var ama dışarıda da yapcak bişey yok tarihe ilgim vardı saldım kafama esenleri araştırıyorum .Üniversitede boş 3500 lira para verdim açıktan noldu Allah bilir haber falan vermediler çağrı merkezindeyim evden takılıyorum full.

Yaş 20 elemanların hepsi yurt dışında kısmından sonra koptu.

Kim yurt dışında? Kız arkadaşın var mı? Ailen var mı? Az detay ver konuşalım.
Mahalledeki arkadaşlar yurtdışında 1 tane var o da 2-3 km ileride oturuyor o arkadaşla da yapcak bişey yok aile var Allaha şükür sağlar.

Anladım. 31le bunun bir alakası olduğunu sanmıyorum. Arkadaşın yok dostum, git takıl kafana göre illaki birisi seni zorla arkadaşı yapar :D
31 ve gymden devam ya saldım sporu da gene obez olucam gibi.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı