Teşekkürler hocam.FHD+ çer çöp ASUS ile MSI 5080 90k+ civarı girer. 2K ideal bir IPS 5080 bence en uygun 125-130 başlar. Best buy ABD ön sipariş fiyatlarına bakabilirsin. ROG her zaman pahalıydı ama bu yıl çoğu ürün pahalı olacak gibi. 5070 Ti üstü en azından ces te görünen modeller OLED - MiniLED. Umarım MSI gibi her marka adamakıllı OLED MiniLED getirir. İnsanlar zaten fahiş fiyata ürün satın alıyor. Bari birazcık panelde eğlensin.
Örnek MSI Raider 4K MiniLED fiyatına ROG 2023'te olduğu gibi Türkiye IPS kakalarlar yine. Bu yıl yurda farklı ürünler gelebilir (sadece tahmini) Aorus yeni Master serisi, yeni Helios. Beklemek size kalmış. İyi bir 4080 model indirim alsaydı ben beklemezdim.(89k kadar satılan Razer 4080 gibi.)
FHD+ çer çöp ASUS ile MSI 5080 90k+ civarı girer. 2K ideal bir IPS 5080 bence en uygun 125-130 başlar. Best buy ABD ön sipariş fiyatlarına bakabilirsin. ROG her zaman pahalıydı ama bu yıl çoğu ürün pahalı olacak gibi. 5070 Ti üstü en azından ces te görünen modeller OLED - MiniLED. Umarım MSI gibi her marka adamakıllı OLED MiniLED getirir. İnsanlar zaten fahiş fiyata ürün satın alıyor. Bari birazcık panelde eğlensin.
Örnek MSI Raider 4K MiniLED fiyatına ROG 2023'te olduğu gibi Türkiye IPS kakalarlar yine. Bu yıl yurda farklı ürünler gelebilir (sadece tahmini) Aorus yeni Master serisi, yeni Helios. Beklemek size kalmış. İyi bir 4080 model indirim alsaydı ben beklemezdim.(89k kadar satılan Razer 4080 gibi.)
Teşekkürler hocam.
Hocam şu an almaya karar verdim. MSI Vector 16HX A14 v 4080 240 Hz modelini mi almalıyım yoksa ROG STRIX 4080 G18 mi almalıyım. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz hocam.
Hocam mağazadan alabiliyorum sadece ailemden dolayı rog 125 k vector ise 130 k hocamFiyatlar ne kadar hocam? Lenovo'ya da Razer düşünebilirsiniz. Özellikle 108-110k harika Legion vardı. Stok bitmiş. Razer hala 99k 16'ya da 18'. İki üründe dişli rakip. Şahsi olarak MSI ve ROG'tan daha iyi seçim olur.
Hocam çok lenovo legion öneren gördüm fakat içim hiç ısınmıyor lenovo ya karşı 20 k daha fazla verırım sıkıntı yok benım dedıklerım arasından hangısını onerırsınız hocam pekiBu da mağaza hocam. Tek eksiği %100 sRGB olması. Diğer iki modeli cebinden çıkarır. Kaynak isterseniz paylaşabilirim. ForumdanLenovo Legion 7 Pro 13.Nesil Core i9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Lenovo Legion 7 Pro 13.Nesil Core i9 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
Lenovo Legion 7 Pro 13.Nesil Core i9 Notebook fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, Lenovo Legion 7 Pro 13.Nesil Core i9 Notebook en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
@grkns hocam 4090 modelini zevkle kullanıyor. Bu model 85k kadar satıldı yaz ayında (MediaMarkt) vatan iade, servis koşullarını hiç bilmiyorum. Daha doğrusu mağaza şartlarını bilmiyorum.
Hocam çok Lenovo Legion öneren gördüm fakat içim hiç ısınmıyor Lenovo'ya karşı 20 k daha fazla verırım sıkıntı yok benım dedıklerım arasından hangısını onerırsınız hocam peki.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.