5070 Ti ve 5080 laptoplar tahmini kaç TL olur?

Arda454

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Asus Rog Strix G18 4080-İ9 14900HX
Sizce kaç TL gibi çıkarlar? 4080 alacaktım vazgeçtim bekleyeceğim. Sizce mantıklı olanı mı yapıyorum?

Son düzenleyen: Moderatör:
FHD+ çer çöp ASUS ile MSI 5080 90k+ civarı girer. 2K ideal bir IPS 5080 bence en uygun 125-130 başlar. Best buy ABD ön sipariş fiyatlarına bakabilirsin. ROG her zaman pahalıydı ama bu yıl çoğu ürün pahalı olacak gibi. 5070 Ti üstü en azından ces te görünen modeller OLED - MiniLED. Umarım MSI gibi her marka adamakıllı OLED MiniLED getirir. İnsanlar zaten fahiş fiyata ürün satın alıyor. Bari birazcık panelde eğlensin.
Örnek MSI Raider 4K MiniLED fiyatına ROG 2023'te olduğu gibi Türkiye IPS kakalarlar yine. Bu yıl yurda farklı ürünler gelebilir (sadece tahmini) Aorus yeni Master serisi, yeni Helios. Beklemek size kalmış. İyi bir 4080 model indirim alsaydı ben beklemezdim.(89k kadar satılan Razer 4080 gibi.)

FHD+ çer çöp ASUS ile MSI 5080 90k+ civarı girer. 2K ideal bir IPS 5080 bence en uygun 125-130 başlar. Best buy ABD ön sipariş fiyatlarına bakabilirsin. ROG her zaman pahalıydı ama bu yıl çoğu ürün pahalı olacak gibi. 5070 Ti üstü en azından ces te görünen modeller OLED - MiniLED. Umarım MSI gibi her marka adamakıllı OLED MiniLED getirir. İnsanlar zaten fahiş fiyata ürün satın alıyor. Bari birazcık panelde eğlensin.
Örnek MSI Raider 4K MiniLED fiyatına ROG 2023'te olduğu gibi Türkiye IPS kakalarlar yine. Bu yıl yurda farklı ürünler gelebilir (sadece tahmini) Aorus yeni Master serisi, yeni Helios. Beklemek size kalmış. İyi bir 4080 model indirim alsaydı ben beklemezdim.(89k kadar satılan Razer 4080 gibi.)
Teşekkürler hocam.

Hocam şu an almaya karar verdim. MSI Vector 16HX A14 v 4080 240 Hz modelini mi almalıyım yoksa ROG STRIX 4080 G18 mi almalıyım. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz hocam.

Son düzenleme:
Teşekkürler hocam.

Hocam şu an almaya karar verdim. MSI Vector 16HX A14 v 4080 240 Hz modelini mi almalıyım yoksa ROG STRIX 4080 G18 mi almalıyım. Siz olsanız hangisini tercih edersiniz hocam.

Fiyatlar ne kadar hocam? Lenovo'ya da Razer düşünebilirsiniz. Özellikle 108-110k harika Legion vardı. Stok bitmiş. Razer hala 99k 16'ya da 18'. İki üründe dişli rakip. Şahsi olarak MSI ve ROG'tan daha iyi seçim olur.

Fiyatlar ne kadar hocam? Lenovo'ya da Razer düşünebilirsiniz. Özellikle 108-110k harika Legion vardı. Stok bitmiş. Razer hala 99k 16'ya da 18'. İki üründe dişli rakip. Şahsi olarak MSI ve ROG'tan daha iyi seçim olur.
Hocam mağazadan alabiliyorum sadece ailemden dolayı rog 125 k vector ise 130 k hocam

Bu da mağaza hocam. Tek eksiği %100 sRGB olması. Diğer iki modeli cebinden çıkarır. Kaynak isterseniz paylaşabilirim. Forumdan
@grkns hocam 4090 modelini zevkle kullanıyor. Bu model 85k kadar satıldı yaz ayında (MediaMarkt) vatan iade, servis koşullarını hiç bilmiyorum. Daha doğrusu mağaza şartlarını bilmiyorum.

Yalnız dikkat edin sadece iki mağaza da kapalı ürün var gibi. Diğerleri teşhir görünüyor. Stokta varsa bilmiyorum.

Bu da mağaza hocam. Tek eksiği %100 sRGB olması. Diğer iki modeli cebinden çıkarır. Kaynak isterseniz paylaşabilirim. Forumdan
@grkns hocam 4090 modelini zevkle kullanıyor. Bu model 85k kadar satıldı yaz ayında (MediaMarkt) vatan iade, servis koşullarını hiç bilmiyorum. Daha doğrusu mağaza şartlarını bilmiyorum.
Hocam çok lenovo legion öneren gördüm fakat içim hiç ısınmıyor lenovo ya karşı 20 k daha fazla verırım sıkıntı yok benım dedıklerım arasından hangısını onerırsınız hocam peki

Saatlerce izleyin zevkle. En ince ayrıntısına kadar incelemesi var çokça. 4090 modeli
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Aynı model paneli bile aynı

Hocam almak isterim fakat içimde nıyeyse lenovo kötüymüş gibi bir his var asus ve msi varken alınmazmış gibi hissediyorum yıllardır.Bende bilmiyorum niye ama,izleyeceğim attıklarınızı merak ettim açıkçası.Mesela hocam asus ve msi göre fiyatı düşünmeden yorum yapsak hangısını almak daha mantıklı olur.

Hocam çok Lenovo Legion öneren gördüm fakat içim hiç ısınmıyor Lenovo'ya karşı 20 k daha fazla verırım sıkıntı yok benım dedıklerım arasından hangısını onerırsınız hocam peki.

Hocam daha kalitesiz ürüne neden 20k fazla vereceksiniz? Bu ürünün dengi MSI Raider ve STRIX Scar.
Bence Lenovo tekrar düşünün.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı