5070 vs RX 9070XT

Bütçe
50-60 belkide 70
Amacınız hep oyunsa tercihim RX 9070XT'dir.
Hem edit yapcam hem iş hem oyun

Arkadaşlar genel olarak 9070XT önermişsiniz, şimdi ben edit vs yaptığım için AMD'nin driverları ile ilgili bir sorun yaşar mıyım, arkadaş çevremdeki insanlarda AMD kartlar var adamlarla doğru düzgün oyun oynayamıyoruz hep bir uğraş, aranızda 9070XT güncel kullanan biri varsa deneyimini paylaşırsa sevinirim.

Peki 9070XT alırsam 3 fanlılardan hangi markanın hangi modellerini tavsiye edersiniz?

Son düzenleme:
Hem edit yapcam hem iş hem oyun

Arkadaşlar genel olarak 9070XT önermişsiniz, şimdi ben edit vs yaptığım için AMD'nin driverları ile ilgili bir sorun yaşar mıyım, arkadaş çevremdeki insanlarda AMD kartlar var adamlarla doğru düzgün oyun oynayamıyoruz hep bir uğraş, aranızda 9070XT güncel kullanan biri varsa deneyimini paylaşırsa sevinirim.

Peki 9070XT alırsam 3 fanlılardan hangi markanın hangi modellerini tavsiye edersiniz?
Herhangi bir markayı alabilirsin. Ben 7800xt kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Hem edit yapacağım hem iş hem oyun

En ucuzunu al geç.

Termal jel akıyor diyenler var. Pulse desen ona da eleştiri, Sapphire de eleştiriliyor yahu adam gibi bir uygun fiyat performans arıyoruz neye baksan bir eleştiri :)

Bu model sorunsuz diye biliyorum.
Termal jel problemini ben ilk kez duyuyorum.

Herhangi bir markayı alabilirsin. Ben 7800XT kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.

Ya reis çok kararsız kaldım bir kısım tender falan alacaksan NVIDIA diyor diğeri 9070XT al diyor ne yapacağım ya, bu kartı alsam sınradan memnun kalmazsam satılırmı 2. elde.

Benim de aklımda bu ya da Sapphire vardı sizce hangisi.

Teşekkürler. Akakçeye ekledim belki peşin fiyata 6 taksitli bir yer bulursam alabilirim. Nitro için de 35 36 lara düşerse taksit olursa onu da düşünebilirim. Zamanında almak lazımdı. Kasımda güzel indirim gelir mi acaba? Daha 3 ay v ar.

Screenshot_45.png

Teşekkürler. Akakçeye ekledim belki peşin fiyata 6 taksitli bir yer bulursam alabilirim. Nitro için de 35 36 lara düşerse taksit olursa onu da düşünebilirim. Zamanında almak lazımdı. Kasımda güzel indirim gelir mi acaba? Daha 3 ay v ar.

Eki Görüntüle 2555650
Amazon'da Nitro+ modeli arada bir 36 bin oluyor. World kart 6 diğer kartlar vade farksız 3 taksit yapıyor.

Ya reis çok kararsız kaldım bir kısım tender falan alacaksan NVIDIA diyor diğeri 9070XT al diyor ne yapacağım ya, bu kartı alsam sınradan memnun kalmazsam satılırmı 2. elde.

Benim de aklımda bu ya da Sapphire vardı sizce hangisi.

Prime ile aynı fiyata Pulse var.
Soğutucu bloğu daha büyük olduğu için Pulse muhtemelen daha soğuk çalışır.
Pulse 2 tane 8 pin girişi içeriyor.
Prime 3 tane 8 pin girişi içeriyor.
Pulse 2 HDMI, 2 DP port içeriyor.
Prime 1 HDMI, 3 DP port içeriyor.
İleride OC yapmayı düşünüyorsanız Prime daha mantıklı olur.

Teşekkürler. Akakçe'ye ekledim belki peşin fiyata 6 taksitli bir yer bulursam alabilirim. Nitro için de 35 36'lara düşerse taksit olursa onu da düşünebilirim. Zamanında almak lazımdı. Kasım'da güzel indirim gelir mi acaba? Daha 3 ay v ar.

Eki Görüntüle 2555650

Zaman gösterecek hocam kesin bir şey diyemem.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı