- Makaleler
- 7
Daha fazla
Hem edit yapcam hem iş hem oyunAmacınız hep oyunsa tercihim RX 9070XT'dir.
Herhangi bir markayı alabilirsin. Ben 7800xt kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.Hem edit yapcam hem iş hem oyun
Arkadaşlar genel olarak 9070XT önermişsiniz, şimdi ben edit vs yaptığım için AMD'nin driverları ile ilgili bir sorun yaşar mıyım, arkadaş çevremdeki insanlarda AMD kartlar var adamlarla doğru düzgün oyun oynayamıyoruz hep bir uğraş, aranızda 9070XT güncel kullanan biri varsa deneyimini paylaşırsa sevinirim.
Peki 9070XT alırsam 3 fanlılardan hangi markanın hangi modellerini tavsiye edersiniz?
Hem edit yapacağım hem iş hem oyun
Arkadaşlar genel olarak 9070XT önermişsiniz, şimdi ben edit vs yaptığım için AMD'nin driverları ile ilgili bir sorun yaşar mıyım, arkadaş çevremdeki insanlarda AMD kartlar var adamlarla doğru düzgün oyun oynayamıyoruz hep bir uğraş, aranızda 9070XT güncel kullanan biri varsa deneyimini paylaşırsa sevinirim.
Peki 9070XT alırsam 3 fanlılardan hangi markanın hangi modellerini tavsiye edersiniz?
Termal jel akıyor diyenler var. Pulse desen ona da eleştiri, Sapphire de eleştiriliyor yahu adam gibi bir uygun fiyat performans arıyoruz neye baksan bir eleştiriEn ucuzunu al geç.
Gigabyte Radeon RX9070XT GAMING OC GV-R9070XTGAMING OC-16GD 16GB GDDR6 256Bit Gaming (Oyuncu) Ekran Kartı - incehesap.com
Hemen incele, avantajlı fiyatlarla satın al!www.incehesap.com
Termal jel akıyor diyenler var. Pulse desen ona da eleştiri, Sapphire de eleştiriliyor yahu adam gibi bir uygun fiyat performans arıyoruz neye baksan bir eleştiri
Herhangi bir markayı alabilirsin. Ben 7800XT kullanıyorum ve hiçbir sıkıntı yaşamadım.
Bu model sorunsuz diye biliyorum.ASUS PRIME RX 9070 XT OC 16GB Ekran Kartı
Küçük form faktörüne sahip PRIME Radeon™ RX 9070 XT ekran kartı ile üstün performansı deneyimleyin.www.gaming.gen.tr
Termal jel problemini ben ilk kez duyuyorum.
Teşekkürler. Akakçeye ekledim belki peşin fiyata 6 taksitli bir yer bulursam alabilirim. Nitro için de 35 36 lara düşerse taksit olursa onu da düşünebilirim. Zamanında almak lazımdı. Kasımda güzel indirim gelir mi acaba? Daha 3 ay v ar.Bu model sorunsuz diye biliyorum.ASUS PRIME RX 9070 XT OC 16GB Ekran Kartı
Küçük form faktörüne sahip PRIME Radeon™ RX 9070 XT ekran kartı ile üstün performansı deneyimleyin.www.gaming.gen.tr
Termal jel problemini ben ilk kez duyuyorum.
Amazon'da Nitro+ modeli arada bir 36 bin oluyor. World kart 6 diğer kartlar vade farksız 3 taksit yapıyor.Teşekkürler. Akakçeye ekledim belki peşin fiyata 6 taksitli bir yer bulursam alabilirim. Nitro için de 35 36 lara düşerse taksit olursa onu da düşünebilirim. Zamanında almak lazımdı. Kasımda güzel indirim gelir mi acaba? Daha 3 ay v ar.
Eki Görüntüle 2555650
Ya reis çok kararsız kaldım bir kısım tender falan alacaksan NVIDIA diyor diğeri 9070XT al diyor ne yapacağım ya, bu kartı alsam sınradan memnun kalmazsam satılırmı 2. elde.
Benim de aklımda bu ya da Sapphire vardı sizce hangisi.
Teşekkürler. Akakçe'ye ekledim belki peşin fiyata 6 taksitli bir yer bulursam alabilirim. Nitro için de 35 36'lara düşerse taksit olursa onu da düşünebilirim. Zamanında almak lazımdı. Kasım'da güzel indirim gelir mi acaba? Daha 3 ay v ar.
Eki Görüntüle 2555650