508 GT 1.6 225 HP kronik sorunu var mı?

BaranHbb

Decapat
Daha fazla  
Başlıkta belirttiğim aracı düşünüyorum, kronik sorunlarını ve olası masraflarını öğrenmek istedim.
  • Araç bildiğiniz gibi 1.6 PureTech benzinli, eat8 şanzımanlı, 225 HP 310nm tork değerine sahip.
  • İç/dış donanım olarak gırtlak dolusu diyebilirim.
  • Isıtmalı masajlı ön koltuklar.
  • Viraja duyarlı matrix farlar.
  • Gece görüşü.
  • 360 kamera.
  • Elektrikli bagaj.
  • Hayalet ekran/büyük multimedya.
  • Yarı otonom sürüş.
  • Adaptif şasi.
  • Bağımsız süspansiyon vs vs.

Buraya kadar her şey güzel, ancak fikir almak için danıştığım çevremdeki insanların yorumları beni ürkütüyor.
İlk söyledikleri şey çok yakar para yetiştiremezsin diyorlar. Kronik sorunu varsa aşırı maliyetli olur altından kalkamazsın diyorlar.
Ben kendim araştırdığım kadarıyla motor ve şanzıman gayet iyiymiş hatta ömürlük diyorlar.
Bahsedilen kronik sorun olarak da sadece ön aksları duydum, haricinde ağır maliyetli sorun yaşayanı görmedim.

Araştırmalarım her ne kadar içimi rahatlasa bile malum tanıdıklarımın beni korkutması şüpheye düşürüyor.
Ufak tefek her araçta oluşacak sorunlar haricinde, ağır masraf çıkarır mı 508 GT?

Bu arada eğer tanıyanlarınız varsa, 2cr serhat inci ve andcetin YouTube kanallarında bu aracı çok övüyorlar. İki kanal da gayet takip edilen ve çoğu marka/model hakkında bilgi sahibi olan insanlar.
Özellikle benim gibi 1.5m bütçesi olan ve sportif sedan bakan insanlara direkt olarak bu aracı öneriyorlar.

.

Son düzenleme:
1.6 puretech 225 lik gt versitonu var 2022 model 75 binde şuan yakıta takılmazsanız her halukarda mükemmel bir araç kimi yerde külbütor kapağı ve subap sorunlarından bahsetmişker ama ben bu zamana kadar bie sorubla karşılaşmadım gayet güzel ve konforlu bir araç ama d segmentine göre biraz dar olduğunu söylemek gerek. Benim en son 1400km ortalamam 8.7 litreydi şehir içi 9 ları rahat görüyor hatta geçebiliyor.

1.6 PureTech 225'lik GT 2022 model sahibiyim 75 binde şu an yakıta takılmazsanız her halukarda mükemmel bir araç kimi yerde külbütor kapağı ve subap sorunlarından bahsetmişler ama ben bu zamana kadar bir sorunla karşılaşmadım gayet güzel ve konforlu bir araç ama D segmentine göre biraz dar olduğunu söylemek gerek. Benim en son 1400km ortalamam 8.7 litreydi şehir içi 9ları rahat görüyor hatta geçebiliyor.

Başlıkta belirttiğim aracı düşünüyorum, kronik sorunlarını ve olası masraflarını öğrenmek istedim.
  • Araç bildiğiniz gibi 1.6 PureTech benzinli, eat8 şanzımanlı, 225 HP 310nm tork değerine sahip.
  • İç/dış donanım olarak gırtlak dolusu diyebilirim.
  • Isıtmalı masajlı ön koltuklar.
  • Viraja duyarlı matrix farlar.
  • Gece görüşü.
  • 360 kamera.
  • Elektrikli bagaj.
  • Hayalet ekran/büyük multimedya.
  • Yarı otonom sürüş.
  • Adaptif şasi.
  • Bağımsız süspansiyon vs vs.

Buraya kadar her şey güzel, ancak fikir almak için danıştığım çevremdeki insanların yorumları beni ürkütüyor.
İlk söyledikleri şey çok yakar para yetiştiremezsin diyorlar. Kronik sorunu varsa aşırı maliyetli olur altından kalkamazsın diyorlar.
Ben kendim araştırdığım kadarıyla motor ve şanzıman gayet iyiymiş hatta ömürlük diyorlar.
Bahsedilen kronik sorun olarak da sadece ön aksları duydum, haricinde ağır maliyetli sorun yaşayanı görmedim.

Araştırmalarım her ne kadar içimi rahatlasa bile malum tanıdıklarımın beni korkutması şüpheye düşürüyor.
Ufak tefek her araçta oluşacak sorunlar haricinde, ağır masraf çıkarır mı 508 GT?

Bu arada eğer tanıyanlarınız varsa, 2cr serhat inci ve andcetin YouTube kanallarında bu aracı çok övüyorlar. İki kanal da gayet takip edilen ve çoğu marka/model hakkında bilgi sahibi olan insanlar.
Özellikle benim gibi 1.5m bütçesi olan ve sportif sedan bakan insanlara direkt olarak bu aracı öneriyorlar.

Bu arada 1.6 PureTech'lerde matrix LED farlar yok düz LED farlar var sadece uzun kısa asistanı ve dönüşlerde aynı vag grubundaki gibi ya da türevi markalarda nasıl sis farı yakıyorsa bu da far yakıyor. Ama gayet güzel aydınlatmaya sahip. Dediğiniz farlar TR de 1.5 BlueHDi makyajlı kasalarında mevcut. Ama onda da 1.6 PureTech yok maalesef far mesele değil 225'lik GT al keyfine bak derim.

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı