Rifter'ın kronik sorunu var mı?

İnternete baktım eksantrik zinciri kopması ve AdBlue'den şikayetçi çok kişi var. Kararsız kaldım ne yapmalıyım? Kullanan var mı hiç 2022 model rifter? Arıza falan verdi mi hiç?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam bütçeniz yetiyorsa Caddy bakın yetmiyorsa torneo coriuer bakın. Ticaride bu iki araç kraldır harici yalandır. Şimdi gelir psa sevdalıları.

İnternete baktım eksantrik zinciri kopması ve AdBlue'den şikayetçi çok kişi var. Kararsız kaldım ne yapmalıyım? Kullanan var mı hiç 2022 model rifter? Arıza falan verdi mi hiç?

AdBlue ve zincir sorunu kroniktir. Belli kilometrede her PSA aracının kaderidir.
Hafif ticari alacaksanız arkadaşın dediği gibi Caddy ve Tourneo Connect en iyisidir.
Motor hacmi yüksek araç daha verimli olur.

AdBlue ve zincir sorunu kroniktir. Belli kilometrede her PSA aracının kaderidir.
Hafif ticari alacaksanız arkadaşın dediği gibi Caddy ve Tourneo Connect en iyisidir.
Motor hacmi yüksek araç daha verimli olur.

Yazım hatası yüzüne ne kadar ban attılar sanki adam vurduk anca açıldı ben yüksek olsun istiyorum sadece Corolla var bende alışamadım

Yazım hatası yüzüne ne kadar ban attılar sanki adam vurduk anca açıldı ben yüksek olsun istiyorum sadece Corolla var bende alışamadım

SUV alın o zaman.
Tavanı yüksek araç almanın bir mantığı yok.
Aerodinami yüzünden sürekli gaza basıyor, sürekli yakıt harcıyorsunuz.
Konforlu bir SUV bakın geçin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı