508 GT ve Golf 1.4 TSİ nasıldır?

BaranHbb

Decapat
Daha fazla  
Nasip olursa birkaç ay içinde araç almayı düşünüyorum. Öncelikle aracı sadece ben kullanacağım haliyle biraz sportif görünümlü ve atik bir şey bakıyorum. Benzinli ve otomatik olması ilk tercihim, aynı şekilde boş paket de olmamalı. Gerekirse yüksek km/dolu paket tercih ederim sorun olmaz. İlk aracım olacağı için yaş tahtaya basma lüksüm yok 😅

Bütçe olayım biraz karışık önümde iki seçenek var;
● 750 bin/1 milyon aralığında hiç borca girmeden veya az borçlanarak alabileceğim en iyi aracı almak.
● Direkt 1.5 milyon civarına çıkıp 508 GT veya aynı ayarda bir araç almak. Tabi bu seçenekte yaklaşık 600-650 bin TL borca girmem gerekecek.

İki farklı bütçe için benim kriterlerime uyan model önerilerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yaş tahtaya basma lüksüm yok diyorsun ama yüksek km'li araçta olur diyorsun.

1.5 milyon'a çıkabileceğini yazmışsın bmw f30 40. yıl tavsiye ederim. M dönüşüm ile makine oluyor.

(Videodaki araç 40. yıl değil fakat dışı aynı)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu devirde çok borca girmemek lazım. 2017-2021 Honda Civic 1.5 VTEC bakabilirsiniz. 1.100-1.200 civarına temiz bulunabilir. 182 beygir gayet atiktir. Sorunsuzdur.

Yaş tahtaya basma lüksüm yok diyorsun ama yüksek km'li araçta olur diyorsun.

1.5 milyon'a çıkabileceğini yazmışsın bmw f30 40. yıl tavsiye ederim. M dönüşüm ile makine oluyor.

(Videodaki araç 40. yıl değil fakat dışı aynı)
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bir 100-200 de olası masraflarına gider. Temiz kullanan bulmak oldukça zor. Özellikle 318i ler sorunlu motorlardır.

Son düzenleme:
Bu devirde çok borca girmemek lazım. 2017-2021 Honda Civic 1.5 VTEC bakabilirsiniz. 1.100-1.200 civarına temiz bulunabilir. 182 beygir gayet atiktir. Sorunsuzdur.

Bir 100-200 de olası masraflarına gider. Temiz kullanan bulmak oldukça zor. Özellikle 318i ler sorunlu motorlardır.
Hem sedan hem de Sport HB kasalarına baktım ama albenisi oluşmadı benim için.
Şahsen 1.5m civarına çıkarsam eğer D segmentindeki 508 GT daha makul geliyor.

İncelemelerini falan izledim araç donanım olaram bayağı dolu ama nedense insanlarda Fransız alma diye peşin yargı var.
Aracı her ne kadar beğensem de ister istemez şüphe oluşturuyor.
Bakalım nasip kısmet.
1.5 bluehdi motorunu 200 bin km kullanan var tanıdığımız var, hiç bir sorun cıkarmamış. Eski fransızlar özellikle elektrik aksamında çok çıkarıyordu. Kendilerini çok geliştirdiler artık almanlara tercih edilebilir konumda şahsi fikrim. Arkadaşımın passat 40 binde bir sürü sorun çıkardı, onu gördükten sonra fransızlara kaydım. (preimum markalara sözüm yok, audi mercedes bmw'ler hala daha iyidir tabiki)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı