50CC motor vs Elektrikli bisiklet

tlablghn

Hectopat
Daha fazla  
Herkese selamlar, 55 bin bütçem var, bir elektrikli bisikleti çok beğendim, 50 bine falan denk gelecek bana, yarın almayı düşünüyorum fakat aklıma bir durum daha takıldı, sizce 50CC bir motor almak mı mantıklı yoksa elektrikli bisiklet mi? Günlük kullanım kısa mesafeler için alacağım, harici arabam var, keyfi düşünüyorum, o yüzden hangisi mantıklı olur sizce? Teşekkürler; (siyah olan bahsettiğim bisiklet mavi olan 50CC) ekstra olarak bisikletin gücü 750W hız olarak 40*45leri görüyor.

Dosya Ekleri

• 1500x1500_thumb_m3mon1056a0001.jpg
    1500x1500_thumb_m3mon1056a0001.jpg
    129,1 KB · Görüntüleme: 87
  • Bonobo_Key_Features_-_1.jpg
    Bonobo_Key_Features_-_1.jpg
    160,7 KB · Görüntüleme: 68
Son düzenleyen: Moderatör:
Kanka iki tekere bindiğin andan itibaren iş değişiyor en iyisini istiyorsun asla tatmin olmuyorsun olay bir yerden bir yere gitmekten çıkıyor. O yüzden 50 cc veya elektrikli olanları asla tavsiye etmiyorum. Hem konforsuz hem rahatsız edici.

55k bütçeye 100 CC Küba markasının 24 model cub modelleri var son model ışıkları, önünde camları vs var.

1727809628043.png

O motorlardan tercih etmelisin hem parçaları bol ve bulunabilir hem hızları şehir içi tatmin ediyor hızlıca 60 gibi hızlara hızlanabilen bir motor. Vergisi de yok. Kaza yapsan koruma demiri koruyor parça lazım olsa ucuza temin edebiliyorsun, 100 Km'de 1, 1.5 litre yakıyor vs vs...

Kanka iki tekere bindiğin andan itibaren iş değişiyor en iyisini istiyorsun asla tatmin olmuyorsun olay bir yerden bir yere gitmekten çıkıyor. O yüzden 50 cc veya elektrikli olanları asla tavsiye etmiyorum. Hem konforsuz hem rahatsız edici.

55k bütçeye 100 CC Küba markasının 24 model cub modelleri var son model ışıkları, önünde camları vs var.

Eki Görüntüle 2320843

O motorlardan tercih etmelisin hem parçaları bol ve bulunabilir hem hızları şehir içi tatmin ediyor hızlıca 60 gibi hızlara hızlanabilen bir motor. Vergisi de yok. Kaza yapsan koruma demiri koruyor parça lazım olsa ucuza temin edebiliyorsun, 100 Km'de 1, 1.5 litre yakıyor vs vs...
elektrikli bisikleti aldım hocam 2 aydır kullanıyorum çok tatmin etti 2 kişi zor taşır ama beni memnun etti

Technopat Haberler

Geri
Yukarı