Bende hazır sistem arayış içindeydim. KUARK-SPİKE isimli sistemi beğendim. Googleye yazarsan çıkar itopya sitesinde. Belki seninde ilgili çeker.50k dan az bir fiyata geliyo. Kalan bütçeylede monitör klavye gibi ekipmanlar alabilirsin.Arkadaşlar iyi günler, hayırlı forumlar.
50 bin tl civarı sistem arıyorum, intel işlemci ve nvidia ekran kartlı olacak şekilde sistem önerisi yapar mısınız.
Şimdiden çok teşekkür ederim.
Arkadaşlar iyi günler, hayırlı forumlar.
50 bin TL civarı sistem arıyorum, Intel işlemci ve NVIDIA ekran kartlı olacak şekilde sistem önerisi yapar mısınız?
Şimdiden çok teşekkür ederim.
RAM'i 32 GB yapın, işlemciyi 7600X yapın. Anakarti 2. olanı seçin ve SSD'yi 3. olanı seçin.![]()
GAMING-RX9070XT / AMD Ryzen 5 7500F TRAY / ASUS Prime Radeon RX 9070 XT OC 16GB / 16GB RAM / 1TB M.2 SSD Sistem Tavsiyesi
GAMING-RX9070XT sistem tavsiyesi AMD Ryzen 5 7500F ve ASUS RX 9070 XT OC 16GB ile üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı.www.gaming.gen.tr
Bende hazır sistem arayış içindeydim. KUARK-SPİKE isimli sistemi beğendim. Google'a yazarsan çıkar İtopya sitesinde. Belki seninde ilgili çeker. 50kdan az bir fiyata geliyor. Kalan bütçeylede monitör klavye gibi ekipmanlar alabilirsin.
Diğer ekipmanlarım var sadece kasa arıyorum ama tavsiyen için teşekkür ederim.
Hocam İntel daha stabil performans veriyor diye biliyorum. Yanılıyosam düzeltin ama oyun için AMD hem iş hem oyun için İntelin daha iyi olduğunu düşünüyorum.Hocam işlemci AMD olsa ekran kartı NVIDIA olsa? Intel'in cazibesi yok çünkü. Biraz zorlarsanız islemci 7500F kaldı 5070 Ti pahali diye. SSD'de DRAM var mı hatırlamıyorum
Gravix 5A - Tavsiye Sistemler | Game Garaj
Gravix 5A Nvidia RTX 5070 ekran kartına sahip, AMD Rayzen İşlemci bulunduran oyun bilgisayarı en iyi fiyat ve taksit seçenekleri Game Garaj'da.www.gamegaraj.com
Hocam Intel daha stabil performans veriyor diye biliyorum. Yanılıyorsam düzeltin ama oyun için AMD hem iş hem oyun için Intel'in daha iyi olduğunu düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.