50k monitör dahil sistem önerisi

Ekran kartı:
İşlemci:
Anakart:
Ram:
SSD:
Kasa:
PSU:
Soğutucu:
Monitör: (BenQ olan model nasıldır bilmiyorum)

51.5K ediyor. 50K'ya düşürmek için bazı parçalardan kısılabilir isteğe bağlı.
Ekran kartı olarak bu model daha mantıklı olur.

Stokta yok şu an, 8K'ya da alınmaz gibi 7.5k olan alınıp geçilebilir.

Hocam peki yazdığımı gördünüz mü? Anakartı satın aldım ve o 5K anakart bütçesi 50knın dışında tutuluyor şu an. Yani 50k ya daha değişik bir şeyler yapılabilir mi yoksa o parçalara mı devam edelim.

Hocam peki yazdığımı gördünüz mü? Anakartı satın aldım ve o 5K anakart bütçesi 50knın dışında tutuluyor şu an. Yani 50k ya daha değişik bir şeyler yapılabilir mi yoksa o parçalara mı devam edelim.
Hocam şimdi şöyle hızlı bir şey toplayayım,

Bu şekilde 51,5K yapıyor. Ekran kartını 4080'e çıkarttım. Biraz aştı bütçeyi. Yani genel olarak bu tarz bir şey toplanabilir. @Phanzox sizce şu parça yerine şu daha iyi olur dediğiniz parça var mı hocam? 4080 için 850W gerekli mi sizce? 7600 için Frostflow x240 fazla mı sizce?

Bu şekilde 51, 5K yapıyor. Ekran kartını 4080'e çıkarttım. Biraz aştı bütçeyi. Yani genel olarak bu tarz bir şey toplanabilir. @Phanzox sizce şu parça yerine şu daha iyi olur dediğiniz parça var mı hocam? 4080 için 850W gerekli mi sizce? 7600 için frostflow X240 fazla mı sizce?

Kasa olarak bu daha iyi olur GPU desteği biraz daha iyi ve daha ucuz. Diğer parçalar gayet güzel elinize sağlık.

Bu şekilde 51, 5K yapıyor. Ekran kartını 4080'e çıkarttım. Biraz aştı bütçeyi. Yani genel olarak bu tarz bir şey toplanabilir. @Phanzox sizce şu parça yerine şu daha iyi olur dediğiniz parça var mı hocam? 4080 için 850W gerekli mi sizce? 7600 için frostflow X240 fazla mı sizce?

4080 için fazladan 1.5k verilir diye düşünüyorum hocam. @Phanzox hocam da fikrini belirtsin, sipariş geçelim. Şu an böyle olunca daha çok içime sindi.

Kasa olarak bu daha iyi olur GPU desteği biraz daha iyi ve daha ucuz. Diğer parçalar gayet güzel elinize sağlık.
Ben yazana kadar siz yazdınız. Hepinize çok teşekkür ediyorum, nöbetten çıktığımda yarın sipariş geçeceğim hepsini. Hepinize çok teşekkürler :)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı