50TL CAT5 kablo önerisi

Bunu buldum hocam, sizce nasıldır?

Kablonun kalibresini yazmamışlar. 24 awg olanların CAT5 ile çok farkı olmuyor. 23 awg olanlarda bakır teller biraz daha kalın olduğu için daha iyi iletim sağlar.

Sizin kullanım amacınız ve çekilecek mesafe sebebiyle bunların çok da önemi yok. Herhangi bir CAT6 olur. Ben şu an eski bir telefon kablosu kullanıyorum. Pek bir kayıp yok.

Kablonun kalibresini yazmamışlar. 24 awg olanların CAT5 ile çok farkı olmuyor. 23 awg olanlarda bakır teller biraz daha kalın olduğu için daha iyi iletim sağlar.

Sizin kullanım amacınız ve çekilecek mesafe sebebiyle bunların çok da önemi yok. Herhangi bir CAT6 olur. Ben şu an eski bir telefon kablosu kullanıyorum. Pek bir kayıp yok.
Bunu alacağım sanırım hocam. Hem yerli üretim hem 23AWG.

Bunu alacağım sanırım hocam. Hem yerli üretim hem 23AWG.
Ben de aynı marka ve renkten daha kısasını daha önce sipariş etmiştim bir ara. Ancak Aras kargo denen lanet olası oluşum getirmemişti. Ben yine de sizin işinizi rahatlıkla görür diye düşünüyorum.

Ben de aynı marka ve renkten daha kısasını daha önce sipariş etmiştim bir ara. Ancak Aras kargo denen lanet olası oluşum getirmemişti. Ben yine de sizin işinizi rahatlıkla görür diye düşünüyorum.
Hocam, bir kaç kere Aras Kargo ile ürün sipariş ettim sıkıntısız gelmişti. İnşallah bu üründe de öyle olur :)

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı