51.000TL'ye MSI Katana 15 alınır mı?

Bütçe
25.000-50.000
Kesinlikle katılıyorum, hele 13900k gibi bir işlemci hiç alınmaz. Ortalık yıkılıyor bu işlemcinin sorunlarından dolayı ki zaten bayadır ısınma sorunu vardı Intel laptoplarda. Son Ryzen işlemciler laptoplarda inanılmaz serin çalışıyor.
İşlemci 13900H yalnız.

Kesinlikle katılıyorum, hele 13900k gibi bir işlemci hiç alınmaz. Ortalık yıkılıyor bu işlemcinin sorunlarından dolayı ki zaten bayağıdır ısınma sorunu vardı Intel laptoplarda. Son Ryzen işlemciler laptoplarda inanılmaz serin çalışıyor.

Ya ayıp olmasın ama Ryzen 6800HS var, tam frekansta 45 derecelerde, Allah nazarlardan korusun 😁

Hocam ne fark eder ki plastik kasa Victus anca 30-35 bandında iş görür 50k gibi bütçelere Victus önermek çok anlamsız.
HP yi yıllarca kimseye önermezdim aman HP şöyle alınmaz böyle yanıyo derken şu an HP savunacağım aklıma gelmezdi. MSI Katana serisi tamamen plastik kasa ve kalitesiz bir kasa kullanıyorlar maalesef. Adı MSI olmasına çok kanmamak lazım, uygun model yapacağız diye MSI kalitesini çok düşürdü. HP yi savunma sebebim tamamen işlemciden kaynaklı, o işlemci 70 derecelerde çalışırken msi 99 dereceyi görüyor.

11. & 12. ve 13. Mobil ve masaüstü sürümlerinde komple sorun var.
Hocam gerçekten meraktan diyorum 11 ve 12. nesil işlemcilerle ilgili kaynak atabilir misiniz?

Sevgili Arkadaşlar,

Konu sahibi olarak bütçe konusunda bir güncelleme yapmak istiyorum. 65.000 TL üzerini çok fazla geçmemek kaydıyla bir laptop almayı düşünüyorum. Ancak bu fiyat aralığında 64GB RAM ve işlemci konusunda yeni nesil olma şartını arıyorum. Yani, cihazın yüksek performans sunabilmesi benim için önemli. Bu gereksinimlere uygun laptop önerileriniz varsa, paylaşmanızı rica ederim.

Önerileriniz ve yorumlarınız benim için çok değerli. Şimdiden teşekkür ederim :)

HP'yi yıllarca kimseye önermezdim aman HP şöyle alınmaz böyle yanıyor derken şu an HP savunacağım aklıma gelmezdi. MSI Katana serisi tamamen plastik kasa ve kalitesiz bir kasa kullanıyorlar maalesef. Adı MSI olmasına çok kanmamak lazım, uygun model yapacağız diye MSI kalitesini çok düşürdü. HP'yi savunma sebebim tamamen işlemciden kaynaklı, o işlemci 70 derecelerde çalışırken MSI 99 dereceyi görüyor.

Hocam bunun tartışmasını kendim Victus alırken bu forumda çok verdim evet bu cihaz serin çalışıyor ama işlemcide limit var ve ciddi FPS farklarına yol açabiliyor bu durum özellikle işlemci bazlı CS2 Valorant gibi oyunlarda 30-40FPS'leri bulabiliyor. MSI Katana zaten kötü bir cihaz benim kıyasım onunla da değil bahsettiğim şey bu bütçelerde Victus gibi kasa kalitesi düşük modellerin alınmaması gerektiği.

Ha ben memnun muyum memnunum ama ben geçen sene 28.500e aldım bu cihazı. Benim bütçeme göre sunduklarından memnunum ama bu bütçelere de önermem.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı