51. Bölge (Area 51)

Makaleler
1
Yer
İzmir
Daha fazla  
Meslek
Full-Stack Developer
Bilgilendirme: Konuda bulunan bilgiler, kaynakları bulunmadığı ve geçerli bir kanıt sunulmadığı için komplo teorisi kategorisinde değerlendirilmektedir. Bu sebeple içerikteki hiçbir bilgi suçlama niteliği taşımamaktadır.

thumb.jpg

51. Bölge uzun yıllardır gizliliğini hep korumakta ve kilometrelerce ötesine yaklaşıldığı anda bile hayatınız Pentagon askerleri ve jetleri tarafından risk teşkil edebilmekte. "Peki 51.Bölge neden bu kadar gizli?" diye soracak olursanız alt bölümlerde bu sorunun cevabını açıklıyorum.

Bu gizemli yerin uydulardan ve 3d olarak çizimleri internette bulunsa da yayınladığım resimler sadece gizli istihbarat birimlerinde bulunan bu görselleri “Bilgi Özgür Kalmalı” misyonu ile başladığımız Uzay yolu macerası için tüm Türkiye ve çeşitli ülkeler için paylaşıyoruz…

İçerikte Görsellerle birlikte Pentagon mailleri, 51. bölge’nin gizli sayısal algoritmaları da yer alıyor. Açıkçası, bunların ne anlama geldiğini bilmesek de komple teorileri üzerinde gidersek bir şekilde 51. bölgede Dünya dışı varlıklara gidecek mesajlar oluşturuluyor ve NASA yada SETI’ den bu mesajların aktarımları gerçekleştiliyor.

Nevada'da bulunan 51. Bölge'nin gizli araştırmalar sonucunda yüzeysel olarak bulduğumuz gerçek amacı, gidecek doğru mesajların yani sinyallarin radyoteleskoplara aktarımını sağlamasıdır. 51.Bölge’de bulunan dünya dışı zeki varlıkların henüz hangi ırktan oldukları bilinmese de tahminimize göre içinde bulunduğumuz Dünya’nın gidişatına ve yaşanan olayları ele alacak olursak bu varlıkların negatif varlıklar olduğunu rahatlıkla söyleyebiliriz ve Dünya şuan negatif varlıklar ile kesinlikle yakın temas halindedir.

Edindiğimiz gizli bilgiler dahilinde negatif varlıklar tarafından kontrolü ele alınmış Dünyamız’da kaoslar giderek artacak ve yakın tarihte içinden çıkılmaz bir durum söz konusu olacaktır. NASA’nın “20 yıl içinde Uzaylılar ile temas halinde olabiliriz” açıklaması ise bu negatif varlıkların artık kendilerini açıkça göstererek Dünya’yı tamamen hegemonyaları altına almak istemelerinin de açıkça sebeplerindendir.

A51-1.jpg

A51-2.jpg
A51-3.jpg

A51-6.jpg

A51-9.jpg

A51-11.jpg
A51-16.jpg
A51-19.jpg
A51-20.jpg

Not : Bu resimlerin ne kadar yalan ne kadar gerçek veya doğru olduğu tartışılır. Ben bu resimleri bazı yerlerden alıntı yaparak ve bazı yerleri de Deepweb ' den buldum.

GTA SA oyununda bu bölge daha büyüktü? o_O

Eğer bu resimler bir sorun teşkil ediyor ise yöneticilerin bana mesaj atarak bu konuyu bildirmeleri benim için daha iyi olur. Eğer isterseniz elimde bazı fotoğraflar da mevcut. Onları da isterseniz atabilirim. Ama eğer görevli yönetici ve moderatörler konuyu kilitleyip bana durumu izah ederler ise ben bir daha paylaşmam. Kendinize iyi bakın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Peki savaş çıksa burası ABD'nin elinden alınsa tüm bilgileri öğrenebiliriz o zaman. Madem bu kadar gizli neden diğer devletler savaş çıkartıp bunların elinden almıyorlar?

Belki de kendilerini şuan savaşa hazır hissetmiyorlardır. Ya da antlaşmayı bozmak istemiyorlardır.
Lozan Barış Antlaşması , 24 Temmuz 1923 tarihinde imzalanmış bir antlaşmadır. Ve bu antlaşma 10 yılda bir yenileniyor. Bir sonraki antlaşma 2023 tarihinde güncellenecek.

O değilde yazmışsınkı Gta Sa' da daha büyüktü:) Ama bence üs sadece o kadar değil (yada her neyse işte). Yeraltında da olamazmı ? Malum Gta Sa' da o görevi yaptıysan oralarda hep yeraltın da biyerlere giriyoruz:)

Sovyetler birliği 1960'lı yıllarda 51. Bölgenin haritasını çıkarmaya çalıştı.Bunun üzerine ABD Sovyetler'i şaşırtmak için tepen bakıldığında gerçek sahte görünen uçaklar ve yapılar yaptı.Belki gördüğünüz o şeyler sadece bir paravan yada orada öylece duruyorlar.
cvb.PNG

Son düzenleme:
Konuyu "gizem"li bir şekilde anlattınmışsın ama o kadarda gizemli bir yanı yok 51. bölgenin, gerekli bilgilere vâkıf olunca her şey an be an ortadadır. Ayrıca savaş çıkartıp Amerikanın elinden almak gibi bir düşünce dahi olamaz. "Neden?" sorusunu da siz araştırıp bulun vesselam.

Birazcık korkutmak amaçlı yazdım :) Dediğim gibi internetten ve DeepWeb 'den alıntıladım. Bu konu hakkında pek fazla bilgim yok. Konumad belirmiştim. Resimlerin doğru veya yanlış olduğu tartışılır. Sadece buldum.

ABD'nin oyunu. Orayı özelmiş gösterip, milletin dikkatini oraya çektiriyorlar. Başka yerde hallediyor işini.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı