Tilauncher'dan oynuyorum fakat orijinalde Launcher'ın daha hızlı çalıştığı söylenmiş. Bilgisayarım pek iyi değil ve aslında artık orijinale geçesim var. Sizce değer mi?
tlegacy daha iyi bence onu indir 510 tlye indirilmezTilauncher'dan oynuyorum fakat orijinalde Launcher'ın daha hızlı çalıştığı söylenmiş. Bilgisayarım pek iyi değil ve aslında artık orijinale geçesim var. Sizce değer mi?
Tilauncher'dan oynuyorum fakat orijinalde Launcher'ın daha hızlı çalıştığı söylenmiş. Bilgisayarım pek iyi değil ve aslında artık orijinale geçesim var. Sizce değer mi?
Hangi zamanlarda indirim oluyor, yılbaşı indirimleri falan oluyor mu?İndirime girince alırsın çok paran varsa 500 TL de verebilirsin ama Launcher hızı etkilemez.
Hangi zamanlarda indirim oluyor, yılbaşı indirimleri falan oluyor mu?
İndirime girmiyor sorun o. Keşke 2 ay önce alsaydınız. Ben o zaman aldım.İndirime girince alırsın çok paran varsa 500 TL de verebilirsin ama Launcher hızı etkilemez.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.