Yönetici mi çalıştırayım yoksa normal mi?Görünmeyen bölümler var gibi cmd'den halletmek lazım. Yönetici olarak cmd çalıştırın.
Sırasıyla şunları yazıp enter basın:
Diskpart
Select disk 0
list partition
Sonra bana cmd sayfasının ss'ini atın bir bakalım.
Görünmeyen bölümler var gibi cmd'den halletmek lazım. Yönetici olarak cmd çalıştırın.
Sırasıyla şunları yazıp enter basın:
Diskpart
Select disk 0
list partition
Sonra bana cmd sayfasının ss'ini atın bir bakalım.
Baktım ss'e ama sanki 256gb ssd'ymiş gibi davranıyor ssd. Ne zamandır kullanıyorsun bu ssd'yi?Yönetici mi çalıştırayım yoksa normal mi?
Eki Görüntüle 2277814
@mehmet06can Hocam ss'e baakr mısın?
6 ay 7 ay falan.Baktım ss'e ama sanki 256gb ssd'ymiş gibi davranıyor ssd. Ne zamandır kullanıyorsun bu ssd'yi?
Hocam garantiye falan mı vereyim?Baktım ss'e ama sanki 256gb ssd'ymiş gibi davranıyor ssd. Ne zamandır kullanıyorsun bu ssd'yi?
Yani aldığın yerle veya markanın teknik servisiyle görüşmek en iyisi olur herhalde. SSD'nin aldığın yerden linkini atar mısın?
SSD'yi ben almadım Lenovo laptopla öyle geldi.Yani aldığın yerle veya markanın teknik servisiyle görüşmek en iyisi olur herhalde. SSD'nin aldığın yerden linkini atar mısın?
O zaman o değilmiş.E bilgisayar özelliklerinde 256 gb ssd yazıyor. Bilgisayarda bir sıkıntı yok![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.