512 GB SSD oyun için yeterli mi?

• Konuyu başlatan 744870
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 34
  • Görüntüleme 2.364

744870

Picopat
512 GB SSD var bende. Valorant, CS2, The Finals, GTA 5 FiveM, Assetto Corsa trafik modu ya da başka mapler grafik moduyla, ETS 2 multiplayer, Forza Horizon 5 için yeter mi?

512 GB SSD var bende. Valorant, CS2, The Finals, GTA 5 FiveM, Assetto Corsa trafik modu ya da başka mapler grafik moduyla, ETS 2 multiplayer, Forza Horizon 5 için yeter mi?
Yok sağlam bir assetto corsa oyuncusuyum modlardan sadece oyun 250GB bende zaten.

30GB + 30GB +20GB + 160GB + 60GB + 40GB + 140 GB = 480 GB. Tüm oyunların isteğe göre tahmini depolamasını yazdım. Kısaca sadece oyunlar için bile yeterli değil ekstra programlar lazım olacaktır bu nedenle 1 TB tercih edin. Benzer bir kullanım yapıyorum cihazımda 1.5 TB var ve 300 GB boş.

H610M h V2 DDR4 anakartım var ve 500 GB SSD var. Başka kaç tane SSD takabilirim anakartıma ve hangi SSD'yi öneriyorsunuz?

Bu konuda pek bilgim yok. Yeni bir konu daha açsanız yardımcı olurlar.

Yeterli değil, SSD'yi çok doldurunuz kasmaya başlıyor dosyaları yavaş atıyor. Ekstra 1TB SSD alabilirsen oyun için daha rahat edersin.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…