512 MB ekran kartı GTA 5 kaldırır mı?

GTA V zaten dinozor çağında piyasaya çıkmış oyun bu saatten sonra ultra oynasa ne olacak. GTA VI için söylesen eyvallah yeni oyunu çamur grafiklerde oynamak olmaz.
Gta V hâlâ piyasada son 2-3 yılda çıkan oyunlardan kat kat daha iyi grafiklere sahip bir oyun. Ekran kartın yeterli ultra+ 4k da advanced kısmınıda fulleyip oynamanı öneririm. Fikrini değiştirebilir.

Gta V hâlâ piyasada son 2-3 yılda çıkan oyunlardan kat kat daha iyi grafiklere sahip bir oyun. Ekran kartın yeterli ultra+ 4k da advanced kısmınıda fulleyip oynamanı öneririm. Fikrini değiştirebilir.

GTA V son 2-3 senede çıkan oyunlardan kat kat daha iyi grafiklere sahip? Vallahi en son ayarları kökleyip 2 sene önce oynadım hiç de değildi.

GTA V son 2-3 senede çıkan oyunlardan kat kat daha iyi grafiklere sahip? Vallahi en son ayarları kökleyip 2 sene önce oynadım hiç de değildi.
Tabi ki tercihler tartışılmaz ancak şahsen ve çoğu kişiye göre hâlâ güzel grafiklere sahip bir oyun.

GTA V hâlâ piyasada son 2-3 yılda çıkan oyunlardan kat kat daha iyi grafiklere sahip bir oyun. Ekran kartın yeterli Ultra+ 4K da Advanced kısmınıda fulleyip oynamanı öneririm. Fikrini değiştirebilir.

Zamanında göre çok iyi ama 2-3 yıl öncekilere göre kat kat iyi değil. Hitman 3'ün Call of Duty Modern Warfare 2019'un veya tloup2'nin yanına yaklaşamaz.

Laptopum GTA V açar mı?

Sistemim: Ekran karti - NVIDIA GeForce G105m.

RAM - 2 GB RAM vardi 3 RAM yaptım sonra da 6 GB RAM yaptım.

Sistem Windows 10 64 Bit.

GTA 5'in ayarlarını 512MB VRAM'e sığacak kadar düşürebiliyordun eskiden. Ama şimdi bilmiyorum, ekran kartın aşırı güçsüz o yüzden hayır.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı