cessgill
Hectopat
- Katılım
- 3 Ekim 2019
- Mesajlar
- 14
5 yıllık bir bilgisayarda 1TB SSD olması şaşırttı.
Sanırım HDD'yi SSD diye yazdı.
5 yıllık bir bilgisayarda 1TB SSD olması şaşırttı.
Evde eski bir dizüstü bilgisayar buldum. GTA V oynatır mı diye sorayım dedim. 5 yıllık bir bilgisayar. Özellikleri şöyle:
i5 işlemci.
8 GB RAM.
1TB SSD.
512MB ekran kartı.
Ben i7 4712mq GT840M le her şey en düşükte oynarken çok kasıyor 2 GB üstelik sanmıyorum.
GTA 4'ü oynatabilirdi, fakat optimizasyonu yerlerde. Onun için oynatması zor.Abartmayalım biraz hocam.
Hocam işlemciye bakmadan kesin bir söylenemez. Fakat banada düşükte kaldırır gibime geliyor.840M le en düşükte kasmaması gerek hocam.
Hocam zamanında E6600 hd4300 4 GB ram ile 30FPS düşük orta arası oynamıştım.Hocam abartılan bir optimizasyon sorunu vardı deniliyordu.
Denildiği kadar var mı bilemiyorum ben öylesine dedim.
Açma ihtimali olabilir.
840M le en düşükte kasmaması gerek hocam.
İyi oynamışsınız hocam benim sistem daha Gta 4'ü açamıyor.Hocam zamanında E6600 hd4300 4 GB ram ile 30FPS düşük orta arası oynamıştım.
NVIDIA GeForce GT 740M.
Oynarsınız hocam. Gölgeleri kapatan ve kaliteyi düşüren modlar ile 25 30 FPS alırısnız.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.