5175 TL monitör dahil sistem toplama

AyberkYiğit

Centipat
Arkadaşlar öncelikle hepiniz iyisinizdir. Bütçe olarak maksimum 5175 TL. Bu sisteme monitör dahildir. Benim aklımda şöyle bir sistem var. Fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.
Not: Güncel olsun.

İşlemci:
Ekran kartı:
RAM:
SSD:
Güç kaynağı:
Kasa:
Monitör:

Son düzenleyen: Moderatör:
Güç kaynağı çok kötü gözüküyor, değiştirmen lazım artı anakartı göremedim?
Hemen anakartı atıyorum.
O ram iyi değil 2666mhz ve cl18 onu değiş psuyu daha iyi bisey al.
Nasıl bir ram önerirsiniz?
Aerocool Vx Plus 500w Psu Ae Vxp500 - n11.com Bu nasıl?

Bu fiyata daha kötüsü toplanamazdı. Bende aynı bütçelere sahibim ve toplayacağım sistemi sana atayım sende hoşuna giderse alırsın.

Arkadaşlar öncelikle hepiniz iyisinizdir. Bütçe olarak maksimum 5175 TL. Bu sisteme monitör dahildir. Benim aklımda şöyle bir sistem var. Fikirlerinizi belirtirseniz çok sevinirim.
Not: Güncel olsun.

İşlemci:
Ekran kartı:
RAM:
SSD:
Güç kaynağı:
Kasa:
Monitör:

Ram, işlemci ve monitör olarak bunları sunabilirim. F/P olarak

Ram 3000 Mhz C16 - 300 TL

1600 AF - 70 TL daha ucuzu

Samsung monitör tek farkı 4ms olması. Açıkçası seçtiğiniz marka pek iyi görünmüyor. Samsung daha uyguna varken 1ms 4ms farkına değeceğini düşünmüyorum.

Aynı markanın 600w olanını 3+ yıldır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. f/p olarak iyi bir tercih.

RAM, işlemci ve monitör olarak bunları sunabilirim. F/P olarak

RAM 3000 MHz C16 - 300 TL

1600 AF - 70 TL daha ucuzu

Samsung monitör tek farkı 4ms olması. Açıkçası seçtiğiniz marka pek iyi görünmüyor. Samsung daha uyguna varken 1ms 4ms farkına değeceğini düşünmüyorum.

Aynı markanın 600W olanını 3+ yıldır kullanıyorum herhangi bir sorun yaşamadım. F/P olarak iyi bir tercih.

PSU'yu atabilir misiniz?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı