5200 TL Civarı Sistem Önerisi

70320

Megapat
Selamlar, Freedom 1570 ile Teknobiyotikteki bu sistem arasında kaldım. Bütçem monitör dahil 5.000 TL, az da olsa aşabilirim. Freedom 1570 herhangi bir yükseltme seçeneği sunmuyor, sadece SSD, klavye, mouse vs. ekleyebiliyorum. Bu durumda monitör ile birlikte fiyat anlamında daha uygun oluyor. Teknobiyotik'teki sistem ise yükseltme seçeneği sunuyor (RAM'leri 3000 MHz veya 16 GB, ekran kartını Galax GTX 1060, Adata SSD ve daha kaliteli bir kasa). Teknobiyotik'teki sisteme şu şekilde bir yükseltme yapınca;

sistem.PNG

4500 TL yapıyor. Almak istediğim monitör de bu. Yani totalde 5200 TL yapıyor. Tavsiye ve önerilerinizi bekliyorum. Teknobiyotik'teki sistemi mi almalıyım yoksa Freedom 1570'i mi? Veya Teknobiyotikteki sisteme yükseltme yapılmış şekilde mi almalıyım, yaptığım yükseltme mantıklı mı, Yoksa parça mı toplamalıyım? Tavsiyelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı