5200 TL LoL için sistem önerisi

Bütçe
5200
G.SKILL 8Gb DDR4 3000Mhz Ram F4-3000C16S-8GVRB, RIPJAWS (16-18-18-38) Gaming RAM 2 tane
4700 TL oluyor istersen ekran kartını inno3d 1660 super yap 5300 TL olsun.

5400TL tutuyor bence çok güzel sistem.

Son düzenleme:
Arkadaşlar, monitör hariç sadece kasa için 5000-5200 lira bütçem var. Montaj yapmayı bilmiyorum, bu yüzden hazır kasa veya montaj seçeneği olan sitelerden öneri yaparsanız çok sevinirim. Sistemi oyun için kullanacağım ve çok üst seviye oyunlar oynamayacağım. Teşekkür ederim iyi forumlar.

1. Sistem

2. Sistem
Bu sistemdeki ekran kartını çıkartıp alttaki ekran kartını alırsanız sizin için çok iyi bir sistem olur. Fiyatı 5786 TL oluyor ama size çok uzun süre yeter. İlerde HDD eklemesi yapabilirsiniz.

Ekran Kartı

3.Sistem
16 GB RAM'i, 8 GB yaptım. Bu sistemi alıp yukardaki ekran kartını eklersen ; 5594 TL sistem oluyor.

4. Sistem

Yine yukardakiler ile yakın performans veren ve daha uygun olan bir sistem. İçindeki anakarttan emin olmadığım için atmamıştım ama buna da bir bak.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı