5200 TL Monitörlü Oyun Bilgisayarı Toplama

Yorumlarda herkes arkadaşın RX 480 almasını tavsiye etmiş ama ben bu tavsiyenin aksine GTX 1070 almasını tavsiye ediyorum, 1080P kullanacak olsa bile. RX 480 taş çatlasa 1 yıl daha yeni çıkacak oyunları 1080P oynatma kapasitesine sahip şuan, sonrasında ise hayatta 1080P full ultra çekemez o kart. Yapılacak en mantıklı karar 1070 alarak 1080P oyunculuğu ultra ayarlarda en az 3 yıl garantilemek olacaktır. RX 480 4 yıl götürür diyenlere sadece gülüyorum.

1 yıl mı? Vay be ne gömdünüz kartı. O zaman 970 çıkalı 1 yıldan fazla oldu, bu karttan daha az performans veriyor o. Niye hala kullanılıyor? RX 480 en az 4 yıl ultra ayarlarda oynatacak bir karttır.

Öncelikle kurallardan biri yanlış hatırlamıyorsam imzayı örnek göstermek yasaktı, çünkü imza değişebilir sonra bakanlar yanlış anlayabilir.
335353.png

AOC G2260VWQ6 21.5" 1ms (Analog+HDMI+Display) Full HD Fiyatı

Böyle güzel oldu.

Kart kullanılmaz demiyorum zaten, 4 yıl gibi ultra bir rakam abartı oluyor diyorum. Oyunlar 4K tabanlı üretilmeye başlanacağından 1080P ayarları kullanmaya çalıştığında ciddi miktarda FPS kaybı yaşayacaktır RX 480 ile. Gtx 1070 ile çok rahat bir şekilde 4 yıl ultra götürür zira daha fazla çözünürlük seçeneği şuan ki teknolojide mümkün değil. Rx 480 çıktığında insanlar 4K testler bile yapmıyorlardı, 4K anılmıyordu bile.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı